10-minutengesprek

Een kosteloos 10-minutengesprek – snel je risico’s in beeld

Als ondernemer weet je dat je bedrijf en wet- en regelgeving niet stil staan. Weet je dan ook zeker dat je als ondernemer alle belangrijke risico’s goed verzekerd hebt? Wij verdiepen ons in je bedrijf, brengen risico's in kaart, geven advies en bieden passende verzekeringsoplossingen aan.

De oplossing

Je kan nu vrijblijvend kennismaken met onze aanpak! Maak een afspraak voor een kosteloos 10-minutengesprek. Kies het risico waar jij over wil praten met onze adviseur.

Goed om te weten

  • Onze risicoadviseurs zijn gespecialiseerd in risico’s voor het Mkb.
  • We spreken en zien elke dag ondernemers zoals jij.
  • Je kan rekenen op persoonlijk contact én vertrouwen op onze expertise.
  • We doen graag een second opinion op je huidige verzekeringspakket.

Top 5 risico’s voor het Mkb

We hebben een top 5 samengesteld van de risico’s die bij de Mkb ondernemer vaak niet of niet goed in beeld zijn. Hoe is dat bij jouw bedrijf? Sommige risico’s heb je misschien niet. Maar andere juist wel. En weet je zeker dat je het goed geregeld hebt?
  1. Aansprakelijkheid werknemers in het verkeer. Weet je wanneer je wel en niet aansprakelijk bent? Lees meer >

  2. Bedrijfsschade. Hoe afhankelijk is je bedrijf van je pand of locatie? Lees meer >
  3. Bestuurdersaansprakelijkheid. Is jouw privéstituatie voldoende beschermd? Lees meer >
  4. Cybercrime. Het snel groeiende risico voor het Mkb, wat betekent het voor jou? Lees meer >
  5. Verzekeringsclausules. Als je hier niet aan voldoet is je verzekering misschien wel niets waard. Heb je dit in beeld? Lees meer >

Kosteloos 10-minutengesprek

Onze risicoadviseur maakt graag tijd om in 10 minuten het risico in jouw situatie te analyseren. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in wat je wel en niet goed geregeld hebt. Zo kun je bewustere keuzes maken op het gebied van verzekeren. Dat is een investering die wij graag doen, zodat jij meer grip hebt op jouw risico’s.

Ondernemer aan het woord

"Zaken zijn zaken, maar zaken zijn ook mensen. Dat is ons bedrijfsmotto. En dat sluit exact aan met wat Zicht adviseurs voor ons is."
- Martine Goedegebuure

Al 9 jaar is Martine Goedegebuure met haar bedrijf Bos Nieuwerkerk klant van Zicht. Waarom ze zo tevreden is? Bekijk haar verhaal!
Veelgestelde vragen