Zakelijk blog

Zakelijk blog

Onze adviseurs spreken dagelijks met zeer diverse klanten in zeer verschillende branches en situaties over veel verschillende onderwerpen. De klanten hebben allemaal iets gemeen: ze willen ‘gelukkig ondernemen’. En daarbij lopen ze ook vaak tegen dezelfde dingen aan. U waarschijnlijk ook! Over die onderwerpen vertellen onze adviseurs u graag meer in hun blogs.

Gelukkig ondernemen?

Bel Zicht
Wij regelen het voor u

Lees nu ons nieuwste blog

Remco - Blog: ondernemen en aansprakelijkheidsrisico's

Ondernemen en aansprakelijkheidsrisico- een voorbeeld uit de praktijk

18-03-2021
In mijn blog met situaties uit de dagelijkse praktijk wil ik het hebben over het veelbesproken onderwerp corona. Ik wil deze keer voorbeelden geven vanuit de mooie kant van corona, namelijk ondernemerschap! Dus ondanks de coronamoeheid hoop ik vooral dat u doorleest!

Goed verzekerd ondernemen?

Risico’s lopen hoort bij ondernemerschap. Het afsluiten van een verzekering kan dan verstandig zijn. Maar verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico. Wilt u weten wat voor u de beste keuze is? De adviseurs van Zicht geven u graag advies. 

Hulp nodig bij het in kaart brengen van jouw risico’s?

  • Je hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen
Veelgestelde vragen