CyberSterk

Gefeliciteerd met uw CyberSterk abonnement! 

Vanaf nu heeft u inzicht in de kwetsbaarheden en cyberrisico’s van uw bedrijf en kunt u passende maatregelen treffen. U heeft uw cyberveiligheid steeds beter onder controle. Maar….

100% zekerheid heeft u nooit! En omdat u bij de aanvraag heeft aangegeven dat u nog geen cyberrisicoverzekering heeft, kom ik graag met u in contact. ‘Is zo’n verzekering wel nodig?’ hoor ik u denken. Ik ben van mening van wel. Waarom? Dat leg ik u graag uit.

Snelheid is essentieel

Ondanks al uw inspanningen kunt u nog altijd te maken krijgen met bijvoorbeeld een datalek of hack door cybercriminelen. In dat geval is snelheid van handelen essentieel. Want u wil natuurlijk weer snel up-and-running zijn als bedrijf. Een cyberverzekering is dan een verstandige aanvulling op de maatregelen die u heeft getroffen. Wist u dat deze verzekering u hierbij kan helpen? Door snel de juiste specialisten in te schakelen. Maar ook eventuele extra kosten die uw IT-leverancier moet maken om u te helpen zijn vaak meeverzekerd. 

CyberSterk

Speciaal aanbod

Voor abonnees van CyberSterk hebben we een speciaal aanbod met aantrekkelijke voorwaarden en premiekorting. We leggen u graag uit wat dit in uw specifieke situatie betekent. Want ieder bedrijf is anders. 

10-minutengesprek

Natuurlijk kunnen we met één druk op de knop een offerte voor u maken als u enkele gegevens aanlevert. Maar het gaat om meer dan alleen maar cijfertjes. Daarom maakt onze risicoadviseur en cyberspecialist Kees Hoogenraad graag tijd om telefonisch in 10 minuten dit specifieke risico in uw situatie te bespreken. Tijdens deze korte analyse krijgt u een indicatie in wat u wel en niet goed geregeld heeft. Is er meer tijd nodig? Dan plannen we een vervolgafspraak. Eventueel ook om andere risico’s te bespreken. Zo kunt u bewustere keuzes maken op het gebied van verzekeren. 

Plan nu in!

Plan uw 10-minutengesprek met onze specialist cyberrisicoverzekeringen Kees Hoogenraad. Stuur een mail naar kees.hoogenraad@zichtadviseurs.nl en hij neemt binnen 1 werkdag contact met u op.
Kees Hoogenraad - Zicht adviseurs