Veelgestelde vragen over de gewijzigde incassodatum

Vanaf 1 september 2023 gaan wij uw premie(s) op de 1e werkdag van de maand van uw rekening afschrijven. Dit betekent dat we de premies van augustus en september eenmalig kort achter elkaar van uw rekening afschrijven.

Vragen en antwoorden over de gewijzigde incassodatum vindt u op deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorbeeld: u betaalt maandelijks via automatische incasso

Situatie op dit moment

Stel u betaalt elke maand op of rond de 28e. We schrijven op 28 augustus de premie af voor de periode eind augustus tot en met eind september.

Nieuwe situatie

De incassodatum wijzigt van de 28e naar de 1e. We schrijven op 1 september de premie af voor de periode eind september tot en met eind oktober. En op 1 oktober weer voor eind oktober tot en met eind november.

Let op!

U krijgt dus eenmalig twee incasso’s in één salarisperiode. In bovenstaand voorbeeld op 28 augustus en 1 september. U heeft dan betaald voor eind augustus tot en met eind oktober. U betaalt uiteraard nooit dubbel.

Veelgestelde vragen over de gewijzigde incassodatum – vrouw op telefoon

Vragen en antwoorden

Ik wil mijn betaling niet naar de 1e werkdag van de maand verschuiven in verband met mijn salarisuitbetaling. Kan Zicht dan een uitzondering maken?

Dat is niet mogelijk. We kunnen hier geen uitzonderingen voor maken. U kunt wel kiezen voor kwartaal-, halfjaar- of jaarbetaling.

Stel dat ik de premie van september/oktober 2023 niet kan betalen, omdat de bedragen zo kort na elkaar worden afgeschreven. Kan Zicht me daarbij helpen?

Gelukkig is het maar eenmalig dat we snel achter elkaar afschrijven. We kunnen een betalingsregeling met u treffen om deze periode te overbruggen. Neem daarvoor contact op met onze financiële afdeling. Dat kan via 073-548 55 30.

Ik heb meerdere verzekeringen waarvan ik de premie op diverse data betaal. Hoe zit dat?

Alle premies worden vanaf 1 september 2023 op de 1e werkdag van de maand afgeschreven.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
607 beoordelingen

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!