Zicht op medische beroepen

Een van de specialismen van Zicht is het geven van advies aan medische-, paramedische- en andere vrije beroepsbeoefenaren. Het gaat hierbij om advies op het gebied van praktijkovername en –verkoop en alle verzekeringen en andere financiële diensten die hierbij komen kijken. Maar ook voor de mogelijkheden en consequenties van diverse samenwerkingsvormen bent u bij ons aan het juiste adres.


Kema van den Berk praktijkadviseurs

Kema van den Berk praktijkadviseurs was, als gespecialiseerd team gericht op de zorgsector, al jaren een handelsnaam van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs (Zicht). We hebben besloten om per 1 juni 2016 onze krachten te bundelen en verder te gaan onder één naam: Zicht.


Basis van een goed advies

Een goed advies begint altijd met een inventarisatie en analyse van uw (financiële) situatie en/of de praktijk. We laten u zien welke risico’s u loopt of mee te maken kunt krijgen. En wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Ook laten we u zien hoe u deze risico’s kunt beperken, voorkomen of opvangen. Zo komen we samen tot een oplossing die het beste bij u en uw situatie past. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen, financiers en eventueel ook de accountant en notaris.


Periodieke controle

Ons advies is geen momentopname. Uw persoonlijke en/of financiële situatie kan veranderen. Het is dan ook verstandig periodiek met u te kijken naar de ontwikkelingen van uw praktijk en de mogelijk daaruit voortvloeiende financiële en/of verzekeringstechnische gevolgen te bespreken. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is én blijft.


Contact

Rechtsboven op de pagina vindt u de gegevens van onze vestigingen.
Onze adviseurs zijn u graag van dienst! 

 

Martin Boshuizen
senior zakelijk risicoadviseur
06-13737027
Martin.Boshuizen@zichtadviseurs.nl

 

 

Hans Benard
senior zakelijk risicoadviseur
06-54756368
Hans.Benard@zichtadviseurs.nl