MKB Rotterdam Rijnmond

MKB Rotterdam Rijnmond - zakelijke risico's verzekeren via Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Met de BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht adviseurs krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.
Neem contact met ons op
vrijblijvend en informatief
MKB Rotterdam Rijnmond - Zicht adviseurs
Of u nu vragen heeft over uw bedrijfsrisico’s, uw personeel of voor uzelf als ondernemer; de adviseurs van Zicht helpen u hier graag bij. We zijn hierbij anders dan andere tussenpersonen. We benaderen uw bedrijf namelijk niet vanuit verzekeringen.

Onze risicoadviseurs kijken naar de financiële risico’s die u loopt. Dit doen we met behulp van onze BedrijfsRisicoVerkenner. Daarbij maken we ook gebruik van onze kennis en ervaring van de risico’s in de regio Rotterdam Rijnmond.
MKB Rotterdam Rijnmond - Zicht adviseurs

Hoe werkt de BedrijfsRisicoVerkenner?

Het uitstippelen van een effectief risicoplan begint met elkaar leren kennen. Een zakelijk risicoadviseur met kennis van zaken bezoekt uw bedrijf en beoordeelt ter plekke alle risico's.

Stap 1. Voorbereiding

Voordat onze adviseur uw bedrijf bezoekt, verdiept hij zich in uw bedrijf en branche. Welke risico’s komen het meeste voor in uw branche? En wat zijn de mogelijke financiële gevolgen daarvan?

Stap 2. Inventarisatie bedrijf en risico’s

Tijdens het gesprek inventariseert onze adviseur alle voorkomende risicosituaties. Hij kijkt onder andere naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf, de eventuele aanwezige machines, transportmiddelen en elektronische apparatuur. Uw ambities voor de komende jaren worden natuurlijk ook niet vergeten.

Stap 3. Analyse risico’s

De adviseur bekijkt voor ieder risico welke maatregelen u heeft genomen. En hoe groot de kans is dat het risico bij uw bedrijf voorkomt. Vervolgens brengt hij in kaart welke aanvullende maatregelen u kunt nemen om bepaalde risico’s te beperken.

Stap 4. Overzichtelijk rapport

Aan de hand van een overzichtelijk rapport bespreekt de adviseur met u onze analyse en eventuele oplossingen. Dat kunnen ook preventiemaatregelen zijn of het advies om een risico te accepteren. Het hoeft dus niet altijd een verzekering te zijn.

Roy Boevink - manager zakelijk advies
De adviseurs van Zicht ontzorgen op een transparante en duidelijke manier!
Roy Boevink - manager zakelijk advies

Roy Boevink

manager zakelijk advies

Video's

Bekijk de video waarin onze adviseur Henny van Roemburg uitlegt hoe wij werken met de BedrijfsRisicoVerkenner.

En bekijk een voorbeeldvideo over het risico bedrijfsaansprakelijkheid.

Speciaal aanbod MKB Rotterdam Rijnmond

Als lid van MKB Rotterdam Rijnmond kunt u kosteloos een BedrijfsRisicoVerkenner laten uitvoeren zodat u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf heeft. Normaal kost zo’n adviesrapport € 1.100,-. Wilt u hier gebruik van maken? Spreek een van onze zakelijke risicoadviseurs dan aan op een netwerkbijeenkomst van MKB Rotterdam Rijnmond.

Ook kunt u contact met ze opnemen via:

  • Stephan van Kuik - 06-51 66 27 39
  • Ton van Gemeren - 06-54 95 73 28

Voor pensioenvragen kunt u terecht bij onze pensioenadviseur

  • Frank van Veen - 06-22 79 54 60
MKB Rotterdam Rijnmond - Zicht adviseurs

Vrijblijvend contact met ons opnemen?


U kunt uw vragen ook mailen naar mkbrotterdamrijnmond@zichtadviseurs.nl

MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio. Onze adviseurs helpen u hier graag bij zodat u gelukkig kunt ondernemen.

Wij adviseren u graag


  • Vrijblijvend eerste gesprek
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat