Wat onze klanten vertellen

We vinden het belangrijk onze dienstverlening steeds te verbeteren. Daarom vragen we regelmatig wat u als klant van onze dienstverlening vindt, bijvoorbeeld na een hypotheekgesprek. Uw mening helpt ons.


Expoints

Expoints faciliteert continue klantfeedback. Na bijvoorbeeld een advies of gesprek vragen we via Expoints wat u van onze dienstverlening vindt. Hieronder staan zowel de positieve als negatieve reacties die we hebben ontvangen. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

Hypotheken
10
Onze klanten geven ons hypotheekadvies gemiddeld een
9,2
69 beoordelingen
Meest recente reviews
10
10/10
30 nov 2023
Meedenkend, vriendelijk en professioneel.
Uiterst hulpzaam m.b.t. website interactie en aanvullingen. Extra advies gegeven buiten het opdracht. Snelle terugkoppelling via email en telefoon.
Daly
10
9/10
29 nov 2023
Het geheel.
Algemene duidelijk.
Bijl
10
10/10
02 nov 2023
Al jaren zeer tevreden over Zicht!
Ik kan Zicht aan iedereen aanbevelen
Dam
10
10/10
28 sep 2023
Mensen die echt hun best voor je doen!
Mijn partner en ik kwam bij Linda aan met een A2 codering. We hadden de wens een hypotheek af te sluiten en ze gaf al aan dat dit niet makkelijk ging worden, maar dat ze er alles aan ging doen om dit te regelen. Dit heeft ze ook daadwerkelijk gedaan. We hebben soms wel getwijfeld of het wel ging lukken met de registratie, maar geen moment hebben we getwijfeld dat Linda achter de schermen haar keiharde best deed om dit voor ons te regelen. Ze ging elke bank af en uiteindelijk is het gelukt! Petje af voor Linda. Daar waar de Hypotheker vooraf niet eens moeite wilde doen omdat het onmogelijk was, deed Linda het toch.
Rodrigues Figueiredo
10
9/10
22 jul 2023
Uitstekend
Altijd heel goede ervaringen met Zicht.
Oort

Zicht hoog gewaardeerd door u!

Best beoordeelde assurantiekantoor op opiness.nl 2023 – Zicht adviseurs
Feedbackcompany 2022 rechthoek

Opiness

Naast hypotheekadvies helpt Zicht haar klanten ook met verzekeringsadvies en -bemiddeling. In 2023 zijn we voor de zesde keer op rij ‘best beoordeeld’ in de categorie assurantiekantoren door Opiness. We bedanken u, maar ook zeker onze adviseurs en schadebehandelaars.

Opiness is een Review Ranking Platform waarop de Best Beoordeelde Bedrijven staan gebaseerd op onafhankelijk klantoordeel.

Feedbackcompany

De Feedbackcompany is een van de grootste review platforms in Nederland. We kregen van hen het ‘2022 certificaat excellente klanttevredenheid’ voor onze totale dienstverlening in 2022. Met een prachtig rapportcijfer, van maar liefst een 8.8 op basis van ruim 2000+ reviews.