E-mailnieuwsbrief  december 2016

Geachte heer, mevrouw,

We houden u graag op de hoogte van het nieuws op het gebied van wetgeving, hypotheek en verzekeringen. Al ruim 100.000 mensen ontvangen onze nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Klik hier om u aan te melden

Zorgverzekering 2016

U heeft nog 10 dagen

Kies hier

U kunt nog tot en met 31 december een nieuwe zorgverzekering voor 2017 kiezen. Misschien kunt u besparen op de premie. Of verwacht u een andere zorgbehoefte volgend jaar.

Vindt u vergelijken lastig? Dat hebben wij al voor u gedaan. We hebben een selectie gemaakt van twee aanbieders met een goede prijs, kwaliteit én vrije artsenkeuze! Kies voor Delta Lloyd of ONVZ

De aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd en ONVZ zijn als beste getest.
Zorgverzekering 2016

Top 5 vragen over de zorgverzekering

We hebben de meest gestelde vragen over een nieuwe zorgverzekering voor u op een rijtje gezet. Wat verandert er in de basisverzekering? Hoe werkt een vrijwillig eigen risico in 2017? En worden mijn medicijnen vergoed?

Zorgverzekering 2016

Onze adviseurs zitten nu voor u klaar

We helpen u graag met een persoonlijk telefonisch advies voor uw zorgverzekering. U kunt onze zorgspecialisten op werkdagen tot 21.00 uur bereiken voor een advies. We kijken voor u naar prijs, voorwaarden en keuzevrijheid. Aan dit advies zijn geen kosten verbonden!

BEL nu 010-27 242 02 voor zorgadvies