Advies voor uw spaarverzekering

Advies voor uw spaarverzekering

Een spaarverzekering is bedoeld om een bedrag voor later op te bouwen. Mogelijk heeft u straks, als de verzekering afloopt, een ‘tekort’. Dit betekent dat het eindbedrag niet gelijk is aan het doelkapitaal dat u bij het afsluiten van de verzekering wilde behalen. Een advies helpt u verder.
Plan een gesprek >
Wij geven u graag telefonisch advies

Hoe werkt uw spaarverzekering van Nationale-Nederlanden?

Met een spaarverzekering bouwt u gedurende een vastgestelde periode een vastgesteld bedrag op. Met bijvoorbeeld als doel het aflossen van uw hypotheek of als aanvulling voor uw pensioen. U bouwt met een spaarverzekering een gegarandeerd bedrag op. Daarnaast keert de verzekering ook een winstdeling uit. Deze winstdeling is afhankelijk van een aantal factoren en is niet gegarandeerd. Aan het einde van de looptijd keert de verzekering het afgesproken eindbedrag uit plus de winstdeling die u ontvangen heeft.
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
1035 beoordelingen
Pensioen en inkomen hersteladvies - Zicht adviseurs

Kosten voor het aanpassen van uw spaarverzekering

Sommige aanpassingen aan uw spaarverzekering zijn kosteloos. Andere aanpassingen zijn dat niet. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen over het aanpassen van uw verzekering. We bieden u een adviesgesprek aan voor uw spaarverzekering. We kijken dan naar uw mogelijkheden, wensen, fiscale gevolgen én uw budget. Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor uw situatie. Heeft u vragen?

Hoe werkt de winstdeling?

Nationale-Nederlanden kijkt ieder jaar of er winst is gemaakt op de spaarverzekeringen met winstdeling. Is dit het geval dan geven ze een winstdeling.
Ze keren het winstbedrag uit als de verzekerde in leven is op de einddatum van de verzekering. U heeft de garantie dat u het opgebouwde winstbedrag krijgt als u uw verzekering niet wijzigt voor de einddatum van de verzekering. Stopt u de verzekering eerder, dan krijgt u de afkoopwaarde van de verzekering, inclusief de afkoopwaarde van het opgebouwde winstbedrag.

Wilt u een gesprek over uw spaarverzekering?

  • Schrijf u hieronder in voor een telefonische afspraak.
  • U kiest welke week voor u het beste uitkomt. 
  • U vult enkele persoonlijke gegevens in.
  • Bevestig uw afspraak.
Pensioen en inkomen hersteladvies - Zicht adviseurs
Wat doen we met uw persoonsgegevens? Om u goed van dienst te kunnen zijn, verwerken we uw persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat uw privacy bij ons in goede handen is. Daarom gaan we op een zorgvuldige manier met uw persoonsgegevens om. Lees meer >

Heeft u advies nodig?

  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
1035 beoordelingen