Alle actievoorwaarden op een rij

Actievoorwaarden geld retour Zicht autoverzekering

Tot € 100,- retour bij een nieuwe autoverzekering.
De geld retour actie is alleen van toepassing op autoverzekeringen uit het Zicht privépakket.

Direct afsluiten?

Bel ons
Wij regelen het voor u
Zicht autoverzekering >
Download informatie
Autoverzekering - Zicht adviseurs

Actieperiode

Om te kunnen profiteren van de geld retour actie van de Zicht autoverzekering moet u deze afsluiten in de actieperiode. U kunt eenmalig van de actie gebruik maken. De actieperiode loopt van 9 oktober 2017 tot 1 december 2017. Zicht kan besluiten om de actieperiode eerder te beëindigen. Hiervoor zal Zicht dan nieuwe actievoorwaarden plaatsen op de website.

Woon- of verblijfplaats in Nederland

U kunt alleen aan de actie deelnemen als u in Nederland woont. En een vaste woon- of verblijfplaats heeft.

Nieuwe autoverzekering

De geld retour actie geldt alleen voor een nieuwe autoverzekering. Een wijziging, omzetting of het oversluiten van een al bij Zicht lopende, voor de actieperiode gesloten, autoverzekering, komt niet in aanmerking voor een retourbedrag.

Looptijd, ingangsdatum en acceptatie

De nieuwe autoverzekering die u afsluit moet minimaal een looptijd hebben van één jaar. De ingangsdatum van de nieuwe autoverzekering moet uiterlijk 30 november 2017 zijn.
De geld retour actie is alleen van toepassing als de nieuwe autoverzekering wordt geaccepteerd. De reguliere acceptatievoorwaarden zijn hier van toepassing. Zicht volmachtbedrijf behoudt zich het recht voor een aanvraag voor een autoverzekering niet of onder voorwaarden te accepteren.

Hoogte retourbedrag

De verzekeringsnemer ontvangt eenmalig een bedrag retour. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de afgesloten hoofddekking van de Zicht autoverzekering:
•    Bij een WA dekking krijgt de verzekeringsnemer € 50,- retour.
•    Bij een WA dekking plus beperkt casco dekking krijgt de verzekeringsnemer € 75,- retour.
•    Bij een WA dekking plus een volledig casco dekking krijgt de verzekeringsnemer € 100,- retour.

Retourbedrag uitbetalen

Het retourbedrag wordt overgemaakt op het rekeningnummer waarmee de autoverzekering wordt betaald. Het is niet mogelijk om het retourbedrag op een andere bankrekening te laten storten. Dit bedrag wordt 3 weken na het aflopen van de actieperiode gestort.

Wanneer kan het retourbedrag niet uitbetaald worden?

De verzekering moet nog lopen op het moment dat Zicht het retourbedrag terugbetaalt aan de verzekeringsnemer. Is de verzekering voor die tijd beëindigd? Of is er geen premie betaald dan wel teruggeboekt, dan kan geen aanspraak worden gemaakt op het retourbedrag.

Akkoord met actievoorwaarden

Door deel te nemen aan de actie, gaat de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden.
In geval van geconstateerde onregelmatigheden bij deelname aan de actie wordt de deelnemer onherroepelijk van verdere deelname uitgesloten.

Tot € 100,- retour ontvangen?

  • Sluit uw autoverzekering af vóór 12 augustus!
  • Bel onze adviseur
088-020 93 03