Tweede auto verzekeren?

Bent u van plan een tweede auto te kopen en wilt u deze onder gunstige voorwaarden verzekeren? Kies dan voor de tweede autoverzekering van Zicht adviseurs. Met deze verzekering krijgt u (onder bepaalde voorwaarden) extra bonus-maluskorting. Ook met uw tweede auto bouwt u schadevrije jaren op. Bel of app ons voor een persoonlijke prijsopgave.

Zoë helpt u graag verder

Voorwaarden tweede gezinsautoregeling

Verzekert u een tweede auto? Dan ontvangt u (onder bepaalde voorwaarden) extra bonus-maluskorting. Een van deze voorwaarden is dat u via Zicht de eerste en tweede gezinsautoverzekering bij dezelfde verzekeringsmaatschappij verzekert. Ook moeten beide verzekeringsnemers op hetzelfde adres wonen.

Schadevrije jaren bij een tweede auto

U ontvangt op uw tweede autoverzekering dan wel extra bonus-maluskorting, maar dat wil niet zeggen dat u ook de opgebouwde schadevrije jaren overneemt van uw eerste auto. U begint met de tweede auto weer opnieuw met het opbouwen hiervan. Lees ook: schadevrije jaren opbouwen, hoe werkt dat?

Ook de auto van uw kind voordelig verzekerd

Bent u Excellent-klant bij Zicht? Dan krijgt uw zoon of dochter dezelfde pakketkorting als u op de autoverzekering als hij of zij deze afsluit via Zicht. Een unieke kans om ook op jonge leeftijd en zonder opgebouwde schadevrije jaren, tóch korting te krijgen op de autoverzekering. Bovendien bouwt uw kind zelf schadevrije jaren op.

We regelen het voor u

 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur

Gebruikt u MijnZicht al?

Uw verzekeringen inzien en schades melden kunt u 24/7 zelf via MijnZicht.

Korting op uw verzekeringen?

 • Sluit verzekeringen af in het Zicht privépakket
 • Krijg maximaal 10% korting op uw verzekeringen
 • Uw kinderen krijgen dezelfde korting als u!
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
646 beoordelingen
 • Ja. Hoe dat precies werkt, lees je op deze pagina. 
 • Zicht adviseurs is een onafhankelijke tussenpersoon. Onze deskundige adviseurs kunnen een groot aantal speciaal geselecteerde aanbieders van autoverzekeringen vergelijken voor u. U bent dus verzekerd van een autoverzekering die het best bij uw wensen past. Onze klantenservice staat voor u klaar. We zijn zowel telefonisch als via e-mail, chat en social media bereikbaar.
 • Deze rubriek biedt tijdens uw vakantie dekking tegen de kosten van arbeidsloon bij reparatie van uw auto langs de weg, vervoer naar een reparatie-inrichting, berging en bewaking en rechtsbijstand. Lees verder
 • Een nieuwwaarderegeling is vooral interessant als u een nieuwe auto WA + Volledig Casco (all-risk) verzekert. Als u uw auto total loss rijdt, zorgt deze regeling ervoor dat u weer een nieuwe auto kunt kopen. Zicht adviseurs biedt diverse autoverzekeringen waarbij het mogelijk is een uitgebreide nieuwwaarderegeling te sluiten. Neem contact met ons op, zodat we samen uw mogelijkheden kunnen bekijken.
 • U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor uw autoverzekering. Het is dus goed om na te denken over welke dekking bij uw auto past. De WA dekking is verplicht, daarnaast kunt u kiezen voor de aanvullende Beperkt Casco dekking of Volledig Casco dekking (all-risk). Auto's tot 7 jaar oud kunt u het best WA Casco verzekeren. Als uw auto ouder dan 7 jaar is raden wij u aan te kiezen voor Beperkt Casco dekking of alleen WA dekking. Uw keuze hangt natuurlijk ook af van de dagwaarde van uw auto en of u in staat bent een gelijkwaardige auto aan te schaffen als uw auto total loss wordt verklaard. Kijk dus goed naar uw eigen portemonnee. Neem contact op met onze adviseurs. Ze maken graag een premievergelijking voor u.
 • In veel Europese landen is de groene kaart al een tijd niet meer verplicht. Dit geldt bijvoorbeeld voor alle EU landen. We adviseren u wel om de groene kaart altijd mee te nemen. De groene kaart hoeft niet meer op groen papier gedrukt te zijn. Sommige verzekeraars werken ook met een digitale versie. Wilt u een originele groene kaart aanvragen? Vul het formulier in en we sturen het aan u op.
 • Iedere autobezitter in Nederland is verplicht om minimaal een WA-autoverzekering af te sluiten. Deze WA-dekking vergoedt alleen de schade die u met uw auto aan anderen veroorzaakt. Het is natuurlijk mogelijk om de dekking uit te breiden naar een beperkt casco of volledig casco dekking. Het RDW controleert regelmatig of een auto verzekerd is. Is dit niet het geval, dan riskeert de eigenaar een hoge boete. Zorg dus altijd voor een autoverzekering!
 • Als u geen schade rijdt bouwt u normaal gesproken op uw autoverzekering schadevrije jaren op. Hoe meer jaren u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting op uw premie. U bouwt korting op tot een maximum. Als u uw verzekering beëindigt, wordt het aantal aantoonbare schadevrije jaren die u bij ons heeft opgebouwd in het landelijke systeem ‘Roy-Data’ gezet. Uw nieuwe verzekeringsmaatschappij neemt deze schadevrije jaren uit Roy-Data automatisch van ons over. Als u bij ons een autoverzekering afsluit, kijken we ook in Roy-Data wat uw aantoonbare schadevrije jaren zijn.