Tips bij het afsluiten van een camperverzekering

Overweegt u een camper te kopen? Lees dan onze verzekeringstips. Waar
moet u op letten of over nadenken bij het afsluiten van de best passende verzekering?

Zoë helpt u graag verder

Korting op de verzekering

Sluit u voor het eerst een verzekering af voor uw camper? En heeft u op uw personenautoverzekering van Zicht korting opgebouwd door schadevrije jaren? Dan gelden deze schadevrije jaren ook voor uw camper. U krijgt dus direct al een korting op uw kampeerautoverzekering.


Op maat samenstellen

U kunt uw verzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw totale inboedel (inclusief uw fiets), luifel en ook rechtsbijstand meteen meeverzekeren.

Gezin-verzekeringstips-particulier

Persoonlijke hulpverlening in Nederland én Europa

U bent standaard verzekerd van deskundige hulp in binnen- en buitenland. De hulplijn is 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u snel hulp bij pech en schade aan uw camper. Als het nodig is regelen we dat camperonderdelen naar u toegestuurd worden. Uw camper komt dan gegarandeerd weer veilig thuis.

Schadeherstelservice

Als u schade heeft dan heeft het voordelen als u gebruik maakt van onze partner camperherstelbedrijven. Er is bijvoorbeeld een haal- en brengservice en u krijgt € 75,- vermindering op het eigen risico.

Kind bij camper-verzekeringstips-particuclier

Aankoopwaarde

Standaard is uw camper 3 jaar voor de aankoopwaarde verzekerd. Raakt uw camper tijdens deze periode gestolen of total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper (inclusief alle accessoires) heeft betaald. Na drie jaar krijgt u maximaal de dagwaarde van de camper. Koopt u een nieuwe camper? Dan kunt u deze voor een periode van 5 jaar tegen nieuwwaarde verzekeren. U betaalt dan een premietoeslag van 10%.

Camper-verzekeringstips-particulier

We regelen het voor u

  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
685 beoordelingen
  • U kunt verhuur op uw camper niet meeverzekeren.
  • Sluit u voor het eerst een verzekering af voor uw camper? En heeft u op uw autoverzekering van Zicht korting opgebouwd door schadevrije jaren? Dan kunt u ook gebruik maken van deze korting voor uw camper. U krijgt dus direct al een korting op uw camperverzekering.
  • U mag maximaal 6 maanden per jaar aaneengesloten in het buitenland rijden. Verblijft u langer buiten Nederland dan wordt uw camperverzekering beëindigd.