Verzekeringstips

Tips bij het afsluiten van een camperverzekering

Overweegt u een camper te kopen? Lees dan onze verzekeringstips. Waar
moet u op letten of over nadenken bij het afsluiten van de best passende verzekering?
088-020 93 03
of app 06-512 076 88
Bel me terug

Meer actueel nieuws over camperverzekeringen?

Schrijf u dan in voor onze e-mailnieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van nuttige tips, nieuws over wetgeving, acties  en aanbiedingen.

Nu inschrijven >

Korting op de verzekering

Sluit u voor het eerst een verzekering af voor uw camper? En heeft u op uw personenautoverzekering van Zicht korting opgebouwd door schadevrije jaren? Dan gelden deze schadevrije jaren ook voor uw camper. U krijgt dus direct al een korting op uw kampeerautoverzekering.

Op maat samenstellen

U kunt uw verzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw totale inboedel (inclusief uw fiets), luifel en ook rechtsbijstand meteen meeverzekeren.
Camper verzekeringstips korting - Zicht adviseurs

Persoonlijke hulpverlening in Nederland én Europa

U bent standaard verzekerd van deskundige hulp in binnen- en buitenland. De hulplijn is 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u snel hulp bij pech en schade aan uw camper. Als het nodig is regelen we dat camperonderdelen naar u toegestuurd worden. Uw camper komt dan gegarandeerd weer veilig thuis.

Schadeherstelservice

Als u schade heeft dan heeft het voordelen als u gebruik maakt van onze partner camperherstelbedrijven. Er is bijvoorbeeld een haal- en brengservice en u krijgt € 75,- vermindering op het eigen risico.
Camperverzekeringtips schadeherstelservice - Zicht adviseurs

Aankoopwaarde

Standaard is uw camper 3 jaar voor de aankoopwaarde verzekerd. Raakt uw camper tijdens deze periode gestolen of total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper (inclusief alle accessoires) heeft betaald. Na drie jaar krijgt u maximaal de dagwaarde van de camper. Koopt u een nieuwe camper? Dan kunt u deze voor een periode van 5 jaar tegen nieuwwaarde verzekeren. U betaalt dan een premietoeslag van 10%.
Camperverzekeringstips aankoopwaarde - Zicht adviseurs

Wilt u meer weten over de camperverzekering?

Bel onze adviseurs voor een advies op maat.

Wij regelen het voor u


 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen
Veelgestelde vragen
 • Ik heb al een autoverzekering via Zicht. Kan ik nu extra no-claim korting krijgen op mijn camperverzekering?
  Sluit u voor het eerst een verzekering af voor uw camper? En heeft u op uw autoverzekering van Zicht korting opgebouwd door schadevrije jaren? Dan kunt u ook gebruik maken van deze korting voor uw camper. U krijgt dus direct al een korting op uw camperverzekering.
 • Hoe lang mag ik aaneengesloten in het buitenland rijden met mijn camper?
  U mag maximaal 6 maanden per jaar aaneengesloten in het buitenland rijden. Verblijft u langer buiten Nederland dan wordt uw camperverzekering beëindigd.
 • Is verhuur meeverzekerd op de camperverzekering?
  U kun verhuur op uw camper niet meeverzekeren.