Vijf fietsroutes in de lente

De lente is in aantocht. De bladeren kleuren groen en de dagen duren langer. Tijd om er met de fiets op uit te gaan! We inspireren u graag met vijf fietsroutes.

Zoë helpt u graag verder

1. Gelderland – Lingeroute (70 km)

Tijdens het fietsen genieten van een lekker hapje of drankje? Dan zit u goed met deze route. Rust heerlijk uit bij een van de vele horecagelegenheden langs deze route. Stop bijvoorbeeld bij Herberg de Lingehoeve voor traditionele herberg gerechten en huisgemaakte taarten.  

2. Friesland – Fietsrondje Makkinga-Beetsterzwaag (66 km)

Bent u een echte vogelliefhebber? Fiets deze ronde dan eens. In het voorjaar vindt u namelijk veel ooievaarsnesten met daarop broedende ooievaars. Erg bijzonder om te zien. Ook fietst u door Gorredijk, langs slootjes en kanalen die een echt vakantiegevoel geven. 

Gelderland – Lingeroute in de lente – Fietsverzekering – Particulier
Texel – Fietsverzekering – Particulier

3. Noord Holland – Dijken en duinen van Texel (39 km)

Deze route begint al avontuurlijk: met een boottocht naar dit eiland. U fietst langs een aantal mooie, typisch Nederlandse landschappen. Daarnaast kunt u stoppen bij verschillende musea langs de route. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Juttersmuseum Flora. Daar beleeft u van alles rondom strandjutten.   

4. Limburg Witte goud route Arcen (33 km)

De echte asperge liefhebbers zullen het weten: de lekkerste asperges komen uit Limburg. Deze route start in Arcen, waarna u langs prachtige plekken fietst. Tijdens het fietsen ziet u waar die lekkere asperges groeien. En stop natuurlijk bij een restaurant langs de weg om de asperges vers van het land te proeven!  

5. Groningen Fietsroute Architectuur in Groningen (32 km)

U start deze route in het prachtige groene Stadspark van Groningen. Daarna leidt deze route u langs de meest opvallende gebouwen van de stad. Zowel historische als moderne architectuur komen voorbij. En u fietst langs het Groninger museum: zeker de moeite waard om daar eens binnen te stappen!   

Fietsen in de lente in Groningen – Fietsverzekering – Particulier

Voorkom onverwachte verrassingen  

Fietsen is niet alleen een leuke activiteit en erg gezond, soms zitten er ook risico’s aan verbonden. Bent u bijvoorbeeld verzekerd als uw fiets gestolen wordt? En wat als deze beschadigt raakt? Controleer uw fietsverzekering en ga zonder zorgen op pad! 

We regelen het voor u

  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
685 beoordelingen
  • Ja. Voor een elektrische fiets of e-bike geldt dezelfde dekking als voor een normale fiets.
  • Ja. Wel geldt er voor een racefiets of ATB een hoger eigen risico en moet de fiets altijd vastgemaakt worden aan een vast voorwerp, zoals een boom, lantaarnpaal of fietsenrek.
  • U bent verplicht een ART slot met minimaal 2 sterren te gebruiken. Bij schade moet u de originele fietssleutels van het slot kunnen overhandigen, waarbij er minstens één sleutel gebruikssporen moet bevatten.