Ongevallen opzittendenverzekering

Ongevallen opzittendenverzekering online afsluiten

Hulp nodig? Neem dan contact op met ons. Op werkdagen tussen 8.30 uur en 20.30 uur en op vrijdag tot 18:00 uur staan we voor u klaar.
Bel 088-020 93 00 of stuur een e-mail naar internet@zichtadviseurs.nl.

Liever een premieberekening op maat?

Bel 088-020 93 00
We maken graag een vergelijking voor u

Veelgestelde vragen
  • Hoe houdt Zicht adviseurs mijn schadevrije jaren bij?
    Als u geen schade rijdt bouwt u normaal gesproken op uw motorverzekering schadevrije jaren op. Hoe meer jaren u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting op uw premie. U bouwt korting op tot een maximum. Als u uw verzekering beëindigt, wordt het aantal aantoonbare schadevrije jaren die u bij ons heeft opgebouwd in het landelijke systeem ‘Roy-Data’ gezet. Uw nieuwe verzekeringsmaatschappij neemt deze schadevrije jaren uit Roy-Data automatisch van ons over. Als u bij ons een motorverzekering afsluit, kijken wij ook in Roy-Data wat uw aantoonbare schadevrije jaren zijn.
  • Is een motorverzekering een verplichte verzekering?
    Iedere motorbezitter in Nederland is verplicht om minimaal een WA-motorverzekering af te sluiten. Deze WA-dekking vergoedt alleen de schade die u met uw motor aan anderen veroorzaakt. Het is uiteraard mogelijk om de dekking uit te breiden naar een beperkt casco of volledig casco dekking. Het RDW controleert regelmatig of een motor verzekerd is. Is dit niet het geval, dan riskeert de eigenaar een hoge boete. Zorg dus altijd voor een motorverzekering!
  • Waarom zou ik via Zicht adviseurs mijn motorverzekering afsluiten?
    Zicht adviseurs is een onafhankelijke tussenpersoon. Onze deskundige adviseurs kunnen een groot aantal speciaal geselecteerde aanbieders van motorverzekeringen vergelijken voor u. U bent dus verzekerd van een motorverzekering die het best bij uw wensen past. Onze klantenservice staat voor u klaar. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail, chat en social media bereikbaar.