Pakketkorting op uw reisverzekering

Uw reisverzekering bijna voor niets!

Heeft u een Zicht privépakket? Dan kunt u voordelig op reis. U krijgt namelijk pakketkorting over de premie van uw verzekeringen.

Hoe werkt dit?

Het Zicht privépakket kent vier rubrieken: wonen, personen, verkeer en recreatie. Hoe meer rubrieken u verzekert, hoe hoger de korting op de premie van uw verzekeringen. Uw doorlopende reisverzekering kunt u op deze manier vrijwel voor niets afsluiten!
Bel 088-020 93 03
Meteen een adviseur spreken?
Offerte aanvragen >
Reactie binnen 1 werkdag

De voordelen van het Zicht privépakket

 • Alle belangrijke schadeverzekeringen in één pakket.
 • Tot 10% pakketkorting op alle verzekeringen.
 • Online wijzigen en schades melden via MijnZicht.
 • Duidelijke voorwaarden met uitgebreide dekking.
 • Onze verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.
 • Een uitstekende schadeservice, 24 uur per dag.

Wist u dit over de Zicht reisverzekering?

 • De doorlopende reisverzekering geldt ook voor een geboekte reis in Nederland of een dagje in het buitenland.
 • Medische kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, zijn meeverzekerd in de categorie Geneeskundige kosten van de doorlopende reisverzekering.
 • U kunt kiezen uit Europa- of werelddekking.
 • Een samengestelde reis (u boekt los een vlucht, huurauto en hotel) is standaard meeverzekerd.
Reisverzekering bijna voor niets! - Zicht adviseurs

Voorbeeld premieberekening

U heeft nu twee autoverzekeringen, een woonhuis- en een aansprakelijkheidsverzekering. In totaal kosten deze € 130,- aan premie per maand, inclusief de 5% pakketkorting op basis van 3 categorieën (verkeer, personen, wonen). Stel, u sluit daarnaast een doorlopende reisverzekering voor € 11,- per maand (categorie recreatie). Dan krijgt u 10% pakketkorting op al uw verzekeringen. 

Dit betekent:

 • Extra korting op uw lopende verzekeringen. Deze stijgt van 5% naar 10%. (In dit voorbeeld betekent dit € 6,84 extra korting per maand).
 • 10% korting op uw nieuwe reisverzekering (€ 1,10 per maand). 
 • De totale premie inclusief pakketkorting voor al uw verzekeringen inclusief reisverzekering wordt € 133,06 in plaats van € 130,-. 
U betaalt dus slechts € 3,06 extra premie per maand voor uw reisverzekering!

De kortingen op een rij

1 rubriek
2 rubrieken
3 rubrieken
4 rubrieken
0% korting
2,5% korting
5% korting
10% korting

Doorlopende annuleringsverzekering

U kunt zich ook verzekeren voor het annuleren van uw reis, het tussentijds afbreken van uw reis of vertragingen bij vertrek. Met de annuleringsverzekering kunt u met een geldige reden uw vakantie annuleren of tussentijds afbreken. U krijgt de vakantiekosten (reis en verblijf) dan terug.

Goed om te weten

 • U heeft geen eigen risico.
 • Als u samen met een vriend of vriendin een reis boekt en uw reisgenoot annuleert de reis met een geldige reden, dan mag u ook kosteloos annuleren.
 • U ook kunt kiezen voor een allrisk dekking. Dit is een extra aanvulling op de standaard annuleringsverzekering.
 • Met de allrisk dekking mag u bijna altijd annuleren? Er zijn maar twee redenen niet geldig: slecht weer en geen zin :-). 
Reisverzekering bijna voor niets! - Zicht adviseurs

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de reisverzekering!

Gaat u regelmatig op reis of een weekendje weg? Of misschien wel af en toe een dagje shoppen in België of Duitsland? Dan is het slim een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. We maken graag een persoonlijke offerte op maat. Bel of whatsapp ons om direct een adviseur te spreken, of 
vul het online offerteformulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Wij regelen het voor u


 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
1042 beoordelingen
Uw privacy in bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer >
Veelgestelde vragen
 • Waarom moet ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?
  Een doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger dan ‘losse’ reisverzekeringen. Bovendien bent u zo ook verzekerd als u tussendoor eens een weekendje weg gaat of een dagje in België of Duitsland gaat winkelen. De doorlopende reisverzekering dekt onder andere de schade van reisongevallen, verlies en diefstal van bagage en vervangend vervoer bij autopech. U kunt ook een doorlopende annuleringsverzekering als extra dekking afsluiten.
 • Zijn wintersport en bijzondere sporten ook meeverzekerd op mijn reisverzekering?
  Ja, bij sommige maatschappijen zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Bij andere kunt u ze apart bijsluiten.
 • In welke landen ben ik verzekerd?
  Is er op het polisblad 'Europa dekking' aangegeven? Dan is het dekkingsgebied Europa inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en de niet-Europese landen aan de Middellandse zee. In andere gevallen bent u verzekerd in landen over de hele wereld.
 • Kan ik mijn reis annuleren bij een natuurramp?
  Heeft er zich een natuurramp voorgedaan op uw vakantiebestemming? Neem dan eerst contact op met het ministerie van Buitenlandse Zaken op telefoonnummer +31 247 247 247 of via de BZ Reis-app. Ga ook na of uw reisorganisatie is aangesloten bij het calamiteitenfonds, vaak kunt u voor reisaanpassingen via dit fonds een vergoeding krijgen. Wilt of kunt u niet meer op vakantie door een natuurramp zoals een aardbeving? De standaard annuleringsverzekering biedt dan helaas geen dekking. Als u een all-risk dekking heeft dan bent u wél verzekerd en krijgt u een vergoeding tot 75% van de annuleringskosten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
 • Door een staking bij de luchtvaartmaatschappij gaat mijn vakantie niet door. Krijg ik een vergoeding van de annuleringskosten?
  De vervoerder zal in dit geval altijd zelf een oplossing moeten bieden voor de gemaakte ticketkosten. Gebeurt dit niet en heeft u een standaard kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering? Dan valt staking van een vervoersmaatschappij helaas niet onder de dekking. Heeft u all-risk dekking? Dan krijgt u wel een vergoeding. Dit is tot 75% van de annuleringskosten van uw ticket.  Of annuleringskosten van andere onderdelen van de reis, zoals uw hotel of huurauto, ook vergoed worden hangt ervan af of u samengestelde reisdekking heeft en wanneer u uw reis geboekt heeft. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.