Veilig van huis check

Gaat u op pad? Op vakantie, een dagje weg of op familiebezoek. En wilt u de boel thuis met een gerust hart achter laten? Doe dan de veilig van huis check!

088-020 93 03 of app 06-512 076 88
Baby en vader kerst – Woonhuisverzekering – Particulier

1. Doe alsof u thuis bent

Laat af en toe een lichtje aangaan, laat gordijnen open en kopjes op tafel staan. Regel de buitenverlichting met een tijdschakelaar. Dat maakt het een stuk onaantrekkelijker voor inbrekers.

2. Verberg en sluit af

Ruim waardevolle spullen op in een kluis. Doe alle ramen en deuren dicht en op slot. Gecertificeerd hang- en sluitwerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, daar gaan inbrekers vaak liever aan voorbij.

3. Laat niet zien dat u weg bent

Geef uw plannen om weg te gaan alleen door aan mensen die u vertrouwt en laat uw buren een oogje in het zeil houden. Spreek geen duidelijke afwezigheidsboodschap in op uw voicemail. Zet uw locatievermelding uit op uw mobiele telefoon, laptop en tablet. En vermeld ook niets op social media. Vermeld op het kofferlabel alleen uw e-mailadres en telefoonnummer. Laat caravan of volgepakte auto niet te lang op de oprit staan.

4. Post opgelost

Laat post weg halen van de deurmat, zorg dat de brievenbus wordt leeggehaald. Plak (tijdelijk) een NEE-NEE-sticker en zet uw krantenabonnement stop.

5. Draai dicht en zet uit

Trek stekkers uit het stopcontact. Zet de verwarming/thermostaat laag. Draai de hoofdkraan dicht. En sluit eventuele buitenkranen af.

Meer preventietips > handige download

We regelen het voor u

  • Advies op maat
  • Persoonlijke contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
813 beoordelingen