Veilig van huis

Veilig van huis check

Gaat u op vakantie? En wilt u de boel thuis met een gerust hart achter laten? Doe de check voor vertrek!
088-020 93 03
of app 06-512 076 88
Bel me terug

Laat niet zien dat u weg bent

Geef vakantieplannen alleen door aan mensen die u vertrouwt en laat uw buren een oogje in het zeil houden. Spreek geen duidelijke afwezigheidsboodschap in op uw voicemail of antwoordapparaat. Zet uw locatievermelding uit op uw mobiele telefoon, laptop en tablet. En vermeld ook niets op social media. Vermeld op het kofferlabel alleen uw e-mailadres en telefoonnummer. Laat caravan of volgepakte auto niet te lang op de oprit staan.
Veilig op reis - Zicht adviseurs

Post opgelost

Laat post weg halen van de deurmat, zorg dat de brievenbus wordt leeggehaald. Plak (tijdelijk) een NEE-NEE-sticker en zet uw krantenabonnement stop.
Veilig op reis - Zicht adviseurs

Doe alsof

Laat af en toe een lichtje aangaan, laat gordijnen open en kopjes op tafel staan. Regel de buitenverlichting met een tijdschakelaar. Dat maakt het een stuk onaantrekkelijker voor inbrekers.

Verberg en sluit af

Ruim waardevolle spullen op in een kluis. Doe alle ramen en deuren dicht en op slot. Gecertificeerd hang- en sluit werk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, daar gaan inbrekers vaak liever aan voorbij.

Draai dicht en zet uit

Trek stekkers uit het stopcontact. Zet de verwarming/thermostaat laag. Draai de hoofdkraan dicht. En sluit eventuele buitenkranen af.
Meer preventietips >
handige download

Wij regelen het voor u


  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1840 beoordelingen
Veelgestelde vragen