Vandaag Franchise

Vandaag Franchise - zakelijke risico's verzekeren via Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Vandaag Franchise vindt het belangrijk dat de risico's waar u als franchisenemer mee te maken heeft op de juiste manier verzekerd zijn. Onze risicoadviseurs kennen de risico's van de Vandaag Franchisenemers en hebben voor passende oplossingen gezorgd.
Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Verzekeringspakket voor franchisenemers

Wij weten welke afspraken er zijn gemaakt tussen franchisegever en franchisenemer over het verplicht afsluiten van een brand-, aansprakelijkheid-, en ongevallenverzekering. Daarom kunnen wij een op uw wensen en eisen toegesneden dienstenpakket bieden: het Zicht ondernemerspakket voor franchisenemers.

Wat levert een advies u op?

Vandaag - Zicht adviseurs

BedrijfsRisicoScan

Met de gratis BedrijfsRisicoScan heeft u in één oogopslag zicht op uw risico’s. Wat heeft u verzekerd, en wat niet? Wat heeft Vandaag Franchise  al voor u geregeld? Kunt u uw huidige verzekeringen aanpassen? Kan het beter qua voorwaarden of premie?

De BedrijfsRisicoScan van Zicht geeft u alle antwoorden.

Goed om te weten

 • U krijgt een onafhankelijk advies.
 • Zakelijk en privé.
 • U heeft altijd contact met een adviseur met kennis van uw branche.
 • We zorgen voor een passende verzekeringsoplossing van verschillende A-merken.
 • We beheren uw verzekeringen en ondersteunen u bij alle vragen of schades.

Eigentijds advies

U bent druk. Overdag en in de avonduren. Toch vindt Zicht persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom introduceren we Eigentijds advies. Eigentijds advies is een nieuwe manier van adviseren. Dit advies vindt online plaats. Door middel van een beveiligde omgeving ziet u de adviseur en alle te bespreken documenten. Via de telefoon spreekt u tegelijkertijd met uw adviseur. Dit advies kan op de door uw gewenste locatie én op een moment dat het u uitkomt.

Vandaag - Zicht adviseurs

Wat is onze werkwijze?

 • U maakt via auke.de.vries@zichtadviseurs.nl een afspraak voor een gratis scan van uw risico’s.
 • U krijgt een afspraak met de adviseur via webcam. Dit heet Eigentijds advies. Tijdens dit gesprek praat u over risico’s die u wel en niet verzekerd heeft. En over de aanpassingen die nodig zijn om de bestaande verzekeringen up-to-date te maken.
 • U krijgt het adviesrapport BedrijfsRisicoScan waarin u alles over uw risico’s terug vindt. Natuurlijk kunnen we direct de noodzakelijke verzekeringen voor u regelen.
 • Het is belangrijk dat uw verzekeringen passend blijven bij uw situatie. Daarom maken wij met u afspraken om periodiek met u te controleren of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw situatie. Dit noemen wij Eigentijds beheer.

De visie van Zicht op risico’s

Benieuwd of u het goed geregeld heeft?


Heeft u geen tijd, kennis of zin om uw verzekeringszaken zelf te regelen? En wilt u passend verzekerd zijn?
Maak meteen een afspraak voor een gratis scan van uw risico’s via auke.de.vries@zichtadviseurs.nl

Wij adviseren u graag


 • Vrijblijvend eerste gesprek
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat