Als ondernemer jouw risico’s in beeld

Top 5 risico’s voor het MKB

We hebben een top 5 samengesteld van de risico’s die bij de MKB-ondernemer vaak niet of niet goed in beeld zijn. Hoe is dat bij jouw bedrijf? Sommige risico’s heb je misschien niet. Maar andere juist wel. En weet je zeker dat je het goed geregeld hebt? Maak een afspraak voor een kosteloos 10-minutengesprek.

  • Natuurlijk kunnen we met één druk op de knop een offerte voor je maken als je enkele gegevens aanlevert. Maar het gaat bij Zicht om meer dan alleen maar cijfertjes. Daarom maakt onze risicoadviseur graag tijd om telefonisch in 10 minuten dit specifieke risico in jouw situatie te bespreken. Tijdens deze korte analyse krijg je een indicatie in wat je wel en niet goed geregeld hebt. Hebben we meer tijd nodig? Dan plannen we een vervolgafspraak. Eventueel ook om andere risico’s te bespreken. Zo kan je bewustere keuzes maken op het gebied van verzekeren.
  • Ben je MKB’er en heb je medewerkers? Dan is dit 10-minutengesprek de perfecte manier om een indicatie te krijgen van wat je wel en niet goed geregeld hebt. En dat in slechts 10 minuten.

Meer weten in 1 minuut

Over welk risico ga je in gesprek?

Deze functionaliteit werkt niet in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser.

Deze functionaliteit werkt niet op mobiel en tablet. Bekijk deze pagina op uw laptop of computer.

Er ging iets mis met het ophalen van dit formulier. Probeer de link in uw e-mail(nieuwsbrief) opnieuw.

Top 5 risico’s

Goed om te weten

  • Onze risicoadviseurs zijn gespecialiseerd in risico’s voor het MKB.
  • We spreken en zien elke dag ondernemers zoals jij.
  • Je kan rekenen op persoonlijk contact én vertrouwen op onze expertise.
  • We doen graag een second opinion op je huidige verzekeringspakket.

Zicht helpt ondernemers

Al 9 jaar is Martine Goedegebuure met haar bedrijf Bos Nieuwerkerk klant van Zicht. Waarom ze zo tevreden is? Bekijk haar verhaal!