Zakelijk blog

Zakelijk blog

Onze adviseurs spreken dagelijks met zeer diverse klanten in zeer verschillende branches en situaties over veel verschillende onderwerpen. De klanten hebben allemaal iets gemeen: ze willen ‘gelukkig ondernemen’. En daarbij lopen ze ook vaak tegen dezelfde dingen aan. U waarschijnlijk ook! Over die onderwerpen vertellen onze adviseurs u graag meer in hun blogs.

Gelukkig ondernemen?

Bel Zicht
Wij regelen het voor u

Lees nu ons nieuwste blog

Blog: clausules in uw verzekeringspolis - Zicht adviseurs

Clausules: voldoet uw bedrijf aan de gestelde eisen?

12 december 2019

Clausules. Ik wil u meenemen in dit bijzonder en belangrijk element van mijn dagelijkse vakgebied. Voordat u nu rucksichtlos stopt met lezen: houd alstublieft nog even vol! Clausules zijn belangrijk, zeker voor u. Lees het in het blog.

Goed verzekerd ondernemen?

Risico’s lopen hoort bij ondernemerschap. Het afsluiten van een verzekering kan dan verstandig zijn. Maar verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico. Wilt u weten wat voor u de beste keuze is? De adviseurs van Zicht geven u graag advies. 

Hulp nodig bij het in kaart brengen van jouw risico’s?

  • Je hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1472 beoordelingen
Veelgestelde vragen