Zakelijk blog

Zakelijk blog

Onze adviseurs spreken dagelijks met zeer diverse klanten in zeer verschillende branches en situaties over veel verschillende onderwerpen. De klanten hebben allemaal iets gemeen: ze willen ‘gelukkig ondernemen’. En daarbij lopen ze ook vaak tegen dezelfde dingen aan. U waarschijnlijk ook! Over die onderwerpen vertellen onze adviseurs u graag meer in hun blogs.

Gelukkig ondernemen?

Bel Zicht
Wij regelen het voor u

Lees nu ons nieuwste blog

Blog aansprakelijkheid ingeleend personeel - Zicht adviseurs

Aansprakelijkheid voor letsel bij ingeleend personeel

11 december 2020

Beste lezer,
Wat fijn dat ik in dit verzekeringsblog weer een mooi onderwerp uit mijn branche met jullie mag bespreken. Dit keer wil ik het hebben over aansprakelijkheid van werkgevers voor letsel van ingeleend personeel.
Als werkgever ben je ook aansprakelijk voor letsel bij ingeleend personeel: uitzendkrachten, Zzp'ers. Maar niet alle situaties zijn te verzekeren.

Goed verzekerd ondernemen?

Risico’s lopen hoort bij ondernemerschap. Het afsluiten van een verzekering kan dan verstandig zijn. Maar verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico. Wilt u weten wat voor u de beste keuze is? De adviseurs van Zicht geven u graag advies. 

Hulp nodig bij het in kaart brengen van jouw risico’s?

  • Je hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1924 beoordelingen
Veelgestelde vragen