Hoofdkantoor - Zicht adviseurs

Zwarteweg 88
1431 VM Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297-23 44 44

Stel in als mijn kantoor ›

Zicht kantoor Aalsmeer

Bereikbaarheid

Ook onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor in Aalsmeer is gesloten voor bezoek. Uiteraard kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken.
De vestiging van Zicht in Aalsmeer ligt naast de grote bloemenveiling van Aalsmeer en op loopafstand van de Westeinder plassen. De bloemenveiling en alle aanverwante bedrijven zorgen voor een goede lokale en internationale economie. Zicht en haar rechtsvoorgangers is al sinds 1980 een bekende partij in Aalsmeer en de omgeving van Amsterdam.

Door overnames van diverse kantoren met hun kennis van de kwekerswereld en daaraan gekoppelde bedrijven is Zicht een goede gesprekspartner voor de vele ondernemers uit Aalsmeer en de omgeving van Schiphol. Zicht Aalsmeer toont haar sociale kant door de Aalsmeer Flower Cup te sponsoren en het internationale kampioenschap trampoline springen.

Op de locatie Aalsmeer werken risico- en verzekeringsadviseurs met als specialisatie VvE’s , zorginstellingen en horeca. Zij heten u van harte welkom voor deskundig verzekeringsadvies. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Openingstijden

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.
U kunt ons bezoeken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.
Buiten kantooruren zijn we onder hetzelfde telefoonnummer ook bereikbaar voor spoedgevallen.

Plan uw route

Vul hieronder uw postcode in om de routebeschrijving naar het kantoor te krijgen.