Zakelijk verzekeringspakket

Het Zicht ondernemerspakket, een zeer compleet pakket voor ondernemers

Uw bedrijfsverzekeringen kunt u combineren in een verzekeringspakket. Een pakketverzekering is gemakkelijk. Met het Zicht ondernemerspakket bieden wij de zekerheid die u wenst: in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico's. Want de waardevolle zaken in uw bedrijf wilt u beschermen. Zo goed als u kunt.
Bel ons
Wij regelen het voor u

Speciaal voor ondernemers

Uw risico's in kaart gebracht

Ondernemen betekent risico’s lopen. Het is de kunst van de ondernemer om hier op de juiste manier mee om te gaan. Wij verstaan de kunst om u hierbij te helpen. Wij hebben de risico’s waar u mee te maken kunt hebben voor u in kaart gebracht met een uitgebreide risico-inventarisatie en een zorgvuldige analyse van uw bedrijf, uw wensen en uw ambities. Zo kunnen wij u een passende oplossing bieden. 

Precies de juiste dekking

Met het Zicht ondernemerspakket bieden wij precies de zekerheid die u wenst: niet te veel dekking, niet te weinig dekking maar in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico’s. De polissen in het Zicht ondernemerspakket sluiten namelijk naadloos op elkaar aan, zonder hiaten en zonder overlappingen. En zeker zonder onaangename verrassingen achteraf.

Wat zijn de voordelen van het Zicht ondernemerspakket?

Zicht houdt belangrijke ontwikkelingen in de markt en in uw branche altijd scherp voor u in de gaten. Zo is uit onze jarenlange ervaring gebleken dat sommige schades tegenwoordig regelmatig voorkomen, maar niet of onvoldoende gedekt worden door bestaande verzekeringen. Bij ons kunt u er op rekenen dat we onze verzekeringsproducten voortdurend aanpassen om up-to-date te blijven.

Ondernemerspakket - Zicht adviseurs

Uw voordelen op een rij

 • alle belangrijke schadeverzekeringen in één verzekeringspakket.
 • online wijzigen en schades melden via MijnZicht.
 • duidelijke voorwaarden met uitgebreide dekkingen.

Maar ook

 • geen overlappingen in dekkingen.
 • een uitstekende schadeservice, 24 uur per dag.
 • aantrekkelijke no-claimregelingen.
 • oplopende pakketkorting.

Pakketkorting

Als u meerdere verzekeringen in één verzekeringspakket afsluit, profiteert u bovendien van een aantrekkelijke korting op de totale premie. U profiteert al van 3% korting als u twee verzekeringen afsluit. De korting loopt op tot maar liefst 10% bij zes of meer verzekeringen.
Bel ons
Wij regelen het voor u
Ondernemerspakket - Zicht adviseurs

Welke verzekeringen kunt u combineren in het verzekeringspakket?

Monique Perey - Zicht adviseurs
De BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht maakt snel duidelijk welke bedrijfsrisico's u kunt verzekeren en combineren in het ondernemerspakket.
Monique Perey - Zicht adviseurs

Monique Perey

adviseur zakelijk

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat

BedrijfsRisicoVerkenner

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico's hebben op uw bedrijfscontinuïteit?
Ook interessant

Zeer goed

Onze klanten
beoordelen Zicht
gemiddeld met een

8.4 / 10
Gebaseerd op 897 recensies
Regel het zelf
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen

 • Is er ook een privé verzekeringspakket?
  Ook voor particulieren biedt Zicht een verzekeringspakket. Het Zicht privépakket biedt precies de zekerheid die u wenst en u bent in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico's die u kunt lopen als particulier. Ook in het Zicht privépakket profiteert u van oplopende pakketkorting.
 • Hoe kan ik het Zicht ondernemerspakket afsluiten?
  Voor informatie over uw ondernemersrisico’s en het Zicht ondernemerspakket kunt u terecht bij onze zakelijke afdeling. Onze adviseurs weten precies wat in uw situatie het beste past en zij kunnen u informeren over de premie, de diverse kortingen en het eigen risico. Neem contact op.
 • Hoeveel korting kan ik krijgen met het Zicht ondernemerspakket?
  Als u meerdere verzekeringen in één verzekeringspakket afsluit, profiteert u van een aantrekkelijke korting op de totale premie. U profiteert al van 3% korting als u twee verzekeringen afsluit. De korting loopt op tot maar liefst 10% bij zes of meer verzekeringen. Daarnaast blijft het natuurlijk handig dat u met het verzekeringspakket alle verzekeringen overzichtelijk op één polis heeft.