Zorgverzekering voor de binnenvaart branche

Ieder jaar veranderen zorgverzekeraars de tarieven en voorwaarden, daarom onderzoekt Zicht jaarlijks welke leveranciers goed presteren. Uit de vergelijking blijkt dat zowel de zorgverzekering van ONVZ als Nationale-Nederlanden goede producten zijn. Omdat de pakketten zo verschillend zijn, hangt de keuze van het pakket dat het beste bij u past onder andere af van uw leeftijd, gezondheidstoestand, leefstijl en gezinssituatie. U beslist zelf wat voor u belangrijk is, daarom is het mogelijk om zowel van ONVZ als Nationale-Nederlanden berekeningen te maken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, dan kunt u het pakket van uw keuze heel eenvoudig direct afsluiten.

Zoë helpt u graag verder

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u het volgende telefoonnummer bellen voor direct contact met de zorgverzekeraar:

  • ONVZ: 030-639 62 22
  • Nationale-Nederlanden: 026-353 53 53

Collectieve korting

Als ondernemer in de binnenvaart kunt u gebruik maken van een collectieve korting.

ONVZ

De korting bij ONVZ bedraagt 10% op alle aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Op de basisverzekering mag vanaf 2023 geen korting meer worden gegeven.

Nationale-Nederlanden
  • Bij Nationale Nederlanden geldt een korting van 20% op alle aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Op de basisverzekering mag vanaf 2023 geen korting meer worden gegeven.
Schip van boven binnenvaart – Specialismen – Zakelijk

Let op bij medische waarborg bij overstappen

Indien u over wilt stappen naar een andere zorgverzekeraar, dan dient u voor 31 december 2023 uw oude verzekering op te zeggen. U heeft dan tot 31 januari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. De nieuwe zorgverzekering gaat dan met terugwerkende kracht in per 1 januari 2024. De nieuwe zorgverzekeraar kan u voor uw aanvullende verzekering vragen om medische waarborgen. Daarom is ons advies om altijd eerst een nieuwe verzekering te sluiten, voordat u de oude opzegt.


Neem contact op met onze zorgadviseurs

Vestiging Breda

076-527 24 09
[email protected]

Wij regelen het voor u

  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat