Zorgverzekering binnenvaart 2018

Zorgverzekering 2018 voor de binnenvaart branche

Ieder jaar veranderen zorgverzekeraars de tarieven en  voorwaarden, daarom onderzoekt Zicht jaarlijks welke leveranciers goed presteren. Uit de vergelijking blijkt dat zowel de zorgverzekering van ONVZ als Delta Lloyd en Zilveren Kruis goede producten zijn. Omdat de pakketten zo verschillend zijn, hangt de keuze van het pakket dat het beste bij u past onder andere af van uw leeftijd, gezondheidstoestand, leefstijl en gezinssituatie. U beslist zelf wat voor u belangrijk is, daarom is het mogelijk om zowel van ONVZ als Delta Lloyd en Zilveren Kruis berekeningen te maken. Ook kunt u via deze link gemakkelijk de verschillende zorgverzekeringen voor uw situatie vergelijken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, dan kunt u het pakket van uw keuze heel eenvoudig direct afsluiten.
Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Soort ziektekostenverzekeringen

Er zijn twee soorten ziektekostenverzekeringen:
  • De naturaverzekering waarbij de verzekeringsmaatschappij afspraken met zorginstellingen maakt. U hoeft niets voor te schieten, maar u heeft wel een beperkte keuzevrijheid in zorginstellingen. Deze verzekering is via Delta Lloyd en Zilveren Kruis af te sluiten.
  • De restitutieverzekering waarbij u zelf de zorgverlener kiest en de nota declareert bij de verzekeringsmaatschappij. Deze verzekering is via ONVZ, Delta Lloyd en Zilveren Kruis af te sluiten.

Vragen?

Heeft u vragen dan kunt u het volgende telefoonnummer bellen voor rechtstreeks contact met de zorgverzekeraar:
  • ONVZ: 030-639 62 22
  • Delta Lloyd: 026-353 53 53
  • Zilveren Kruis: 071-751 00 52

Collectieve korting

Als ondernemer in de binnenvaart kunt u gebruik maken van een collectieve korting. Deze korting bedraagt:

ONVZ

Delta LLoyd

Zilveren Kruis

Binnenvaart - Zicht adviseurs

Let op bij medische waarborg bij overstappen

Indien u over wilt stappen naar een andere zorgverzekeraar, dan dient u voor 31 december 2017 uw oude verzekering op te zeggen. De nieuwe zorgverzekeraar kan u vragen om medische waarborgen.

Neem contact op met
onze zorgadviseurs

Vestiging Breda

076-527 24 09
breda@zichtadviseurs.nl

Wij regelen het voor u


  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
Veelgestelde vragen