Partner ISPConnect

Zicht adviseurs, kennispartner van ICT-bedrijven aangesloten bij ISPConnect

ISPConnect is de branchevereniging van Internet Service Providers. Zij heeft als belangrijkste doel de belangen van haar leden te behartigen op de punten privacy, veiligheid, imago en opleiding. Wij zijn er trots op dat wij als kennispartner hierbij mogen helpen. Op deze pagina kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen. Op het gebied van de risico’s voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf.

“De kennis van de adviseurs van Zicht en de adviezen die ze geven op het gebied van aansprakelijkheidsrisico’s en data- en cyberrisico’s is een essentiële aanvulling op de service richting onze leden.” - Simon Besteman, directeur ISPConnect

Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Kennispartner

Zicht heeft jarenlange ervaring in het risico- en verzekeringsvak. Door onze persoonlijke aanpak voor de ICT-branche zijn we officiële kennispartner van ISPConnect.
Partner ISPConnect - Zicht adviseurs

Wat kunnen we voor leden van ISPConnect doen?

Onze adviseurs brengen uw risico’s in kaart. Ze bezoeken uw bedrijf of geven eigentijds advies via de webcam. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd advies over de vraag hoe u het beste met de risico’s kunt omgaan. In een overzichtelijk rapport presenteren wij u de resultaten en reiken we oplossingen aan die als doel hebben de risico’s beheersbaar te maken. Deze adviesmethode noemen wij de BedrijfsRisicoVerkenner.

De oplossing

Verzekeren is dan niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Als u ervoor kiest om een risico wel te verzekeren, dan adviseren wij u over de financiële producten en diensten van een geselecteerd aantal aanbieders. Hierbij houden we onder andere rekening met de polisvoorwaarden, premie, manier van schadeafhandeling en onze eigen ervaringen.

Voor uw personeel de juiste pensioenoplossing

Zeker in uw branche is het belangrijk om personeel met goede arbeidsvoorwaarden aan uw bedrijf te binden. Het pensioen en de inkomensrisico’s van uw personeel zijn daarom belangrijke aandachtspunten. De moderne werknemer vraagt immers meer dan standaardoplossingen op dit gebied.
Mark van der Horst - Zicht adviseurs
Bij het beoordelen van het aansprakelijkheidsrisico voor een ICT onderneming moeten de contractuele aansprakelijkheid en de privacy aansprakelijkheid als eerste onderzocht worden.
Mark van der Horst - Zicht adviseurs

Mark van der Horst

zakelijk adviseur

Neem contact op met onze ICT adviseur


Mark van der Horst
070-340 90 03
mark.van.der.horst@zichtadviseurs.nl

Wij regelen het voor u


  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
Veelgestelde vragen