Beveiliging (bouw)locaties – Zicht preventieservice

Door diefstal en vandalisme wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen. Beveiligen is dus noodzakelijk. De Standaard Green Light is hierbij een oplossing.

Over BouWatch

BouWatch biedt sinds 2010 een compleet assortiment aan tijdelijke beveiligingsoplossingen. Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiliging volledig op BouWatch. BouWatch is een jonge, snel groeiende organisatie die haar klanten door heel Europa de zorg uit handen neemt op het gebied van tijdelijke beveiliging. Als echte dienstverlener staan wij voor onze kwaliteit en klanttevredenheid. Onze mensen werken verspreid door heel Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Bord beveiligd door BouWatch – Preventieservice – Zakelijk

Beveiliging (bouw)locaties

BouWatch biedt tevens verschillende flexibele oplossingen waardoor u er ook voor kunt kiezen uw bouwplaats gedurende een bepaalde fase (extra) te beveiligen. Zodra het bouwproject vordert is het bijvoorbeeld raadzaam extra beveiliging te plaatsen aangezien er dan steeds meer waardevolle componenten aanwezig zijn op de bouwplaats. Waardevolle spullen voor dieven zijn namelijk onder andere koperkabel, CV-ketels, meterkasten en sanitaire voorzieningen. Omdat er zoveel gebeurt op bouwplaatsen, is het raadzaam de beveiliging al in uw begroting op te nemen.

De Standaard Green Light

De Standaard Green Light is een veelzijdig inzetbare beveiligingsoplossing die met slimme, gepatenteerde cameratechniek zorgt voor 100% betrouwbare beveiliging tegen indringers en vandalisme.

De Standaard Green Light wordt nauwlettend gevolgd door de eigen meldkamer van BouWatch waardoor er snel gehandeld wordt bij incidenten. Vanwege de ervaring, expertise en cameratechniek zijn er geen valse meldingen met de daarbij behorende kosten. De unieke cameramast met afschrikwekkende uitstraling en felle verlichting werkt tevens preventief.

Voordelen BouWatch

  • Groot bereik (maximaal 50 meter per zijde. 60 graden kijkhoek horizontaal, 15 – 20 – 25 graden verticaal)
  • VideoContentAnalyse, detecteert mensen en voertuigen
  • Slimme detectie, geen valse meldingen
  • Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar

Prijzen

De prijs hangt af van verschillende factoren. Vraag uw offerte via het contactformulier aan en u ontvangt 1 week huur gratis. Deze aanbieding is per klant éénmalig in te zetten.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2022.

Contact met BouWatch

Preventieservice - inbraak - beveiliging bouwlocaties

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.