Camerabeveiliging – Zicht preventieservice

Camerabeveiliging en een alarmsysteem zorgen er in de regel voor dat uw onderneming geen doelwit is voor inbrekers. Als ze dan toch binnen zijn, kan een alarmsysteem ervoor zorgen dat zo min mogelijk buit meegenomen wordt.

Over Een Veilig Gevoel

Een Veilig Gevoel is een gecertificeerd beveiligingspartner voor ondernemers. Wij ontzorgen ondernemers totaal op dit gebied en maken met hen een plan op maat. Hiervoor zetten we verschillende diensten in, onder andere een alarmsysteem om inbraak te voorkomen.

Een Veilig Gevoel_01

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging heeft u uw onderneming altijd in beeld, ook als u thuis of in het buitenland bent. Zo weet u precies wat er zich afspeelt en kunt u eventuele inbrekers op camera vastleggen.

Via Een Veilig Gevoel bent u verzekerd van goedwerkende camerabeveiliging, omdat wij het onderhoud van u uit handen nemen. Daarnaast werken we uitsluitend met camera’s die hacken nagenoeg onmogelijk maken.

Prijzen

Camerabeveiliging inclusief installatie heeft u bij Een Veilig Gevoel al vanaf
€ 17,95 per maand. De prijs hangt af van verschillende factoren. Vraag uw offerte via het contactformulier aan en u ontvangt de eerste 4 maanden gratis of 15% korting.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met Een Veilig Gevoel

Preventieservice - inbraak - camerabeveiliging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.