Kluizen – Zicht preventieservice

Wilt u waardevolle zaken of geld opbergen? Er zijn veel verschillende soorten en maten kluizen beschikbaar om diefstal te voorkomen.

Over Dujardin

Dujardin is al 40 jaar leverancier van kluizen en bouwtechnische beveiligingsoplossingen voor verzekeraars, particulieren en ondernemend Nederland. Van advies t/m installatie, alles in eigen beheer. Wel zo makkelijk en daardoor zeer discreet.

Draaiknop kluis – Preventieservice – Zakelijk

Kluizen

Wilt u uw geld en waardevolle goederen veilig kunnen opbergen in een inbraakwerende kluis? Of wilt u uw data en software optimaal beschermen tegen de risico’s van brand in een brandwerende kluis? Of u nu particulier bent, bij de overheid werkt, in de zorg zit of een winkel runt; Dujardin Brandkasten biedt voor elke branche een uitgebreid scala aan inbraak- en brandwerende kluizen en cash management oplossingen.

De producten van Dujardin Brandkasten worden gefabriceerd volgens de modernste technologieën en met hoogwaardige materialen. De kluizen zijn van het hoogste kwaliteitsniveau en vrijwel altijd voorzien van de strenge Europese norm voor inbraakwering en/of brandwering en worden daarom door alle verzekeraars zonder enig probleem geaccepteerd.

Wilt u een aanpassing aan uw kluis? Dat kan! Alarmkoppelingen, intelligente elektronische kluissloten, binnenkasten of buispost aansluiting. Er is héél veel mogelijk.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van uw wensen en situatie. U krijgt wel een gratis kluizencheck. Hiermee weet u hoe brand- en inbraakwerend uw huidige kluis is.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2023.

Contact met Dujardin

Preventieservice - inbraak - kluizen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.