Alarmsysteem voertuigen – Zicht preventieservice

Wilt u uw voertuig goed beveiligen volgens de gestelde verzekeringseis? Of is het een uw eigen wens. Onze partner Moving Intelligence helpt u graag en biedt hiervoor diverse Kiwa SCM gecertificeerde mogelijkheden.

Over Moving Intelligence

Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Belangrijk, want u hecht waarde aan wat u heeft. Aan alles dat rijdt, vaart, vliegt of vervoerd wordt.

We doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Moving Intelligence brengt uw wereld in beweging onder controle. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Zo volgt, beheert en bewaakt u wereldwijd alles dat beweegt. En wordt er toch iets van u gestolen, halen wij het persoonlijk terug. Letterlijk.

We doen dit al bijna 20 jaar. En elke dag, elk jaar dat we bestaan, voegen we innovatie toe aan onze diensten en producten. Daarom zijn we marktleider in het toevoegen van controle aan alles wat beweegt. Dat doen we omdat onze technologie mensen rustiger laat slapen en bedrijven efficiënter laat werken.

Alarmsysteem moving intelligence – Preventieservice – Zakelijk

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Dit alarmsysteem met hellingshoekdetectie bestaat uit de volgende beveiligingen:

  • Eigen autorisatie – beveiliging tegen inbreken op netwerk auto
  • Interieurbeveiliging – detecteert beweging in de auto
  • Omtrekbeveiliging – beveiliging van alle deuren en motorkap
  • Hellingshoekdetectie – beveiliging tegen opkrikken/wegslepen van auto
  • Optische signalering – knipperlichten knipperen bij diefstalpoging
  • Akoestische signalering – zeer luide sirene waarneembaar over grote afstand

Het alarmsysteem wordt geleverd met 2 handzenders. Bij het afsluiten van de auto met de originele voertuigsleutel of het keyless systeem van de auto schakelt het alarm automatisch in en treedt de startonderbreking in werking.

Na het ontgrendelen van de auto heeft u 15 seconden de tijd om het alarm te deactiveren door middel van de handzender.

Prijzen

VbV/SCM systeem | SCM klasse 3 vanaf € 1087,79,-

Het bedrag is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). De installatie moet plaats vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 31-12-2024. Bij alle getoonde prijzen is het SCM certificaat inbegrepen.

Contact met Moving Intelligence

Ga naar de site van Moving Intelligence voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.