Voertuigvolgsysteem – Zicht preventieservice

Wilt u uw voertuig goed beveiligen volgens de gestelde verzekeringseis? Of is het uw eigen wens? Onze partner Moving Intelligence helpt u graag en biedt hiervoor diverse Kiwa SCM gecertificeerde mogelijkheden.

Over Moving Intelligence

Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Belangrijk, want u hecht waarde aan wat u heeft. Aan alles dat rijdt, vaart, vliegt of vervoerd wordt.

We doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Moving Intelligence brengt uw wereld in beweging onder controle. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Zo volgt, beheert en bewaakt u wereldwijd alles dat beweegt. En wordt er toch iets van u gestolen, halen wij het persoonlijk terug. Letterlijk.

We doen dit al bijna 20 jaar. En elke dag, elk jaar dat we bestaan, voegen we innovatie toe aan onze diensten en producten. Daarom zijn we marktleider in het toevoegen van controle aan alles wat beweegt. Dat doen we omdat onze technologie mensen rustiger laat slapen en bedrijven efficiënter laat werken.

Voertuigvolgsysteem – Preventieservice – Zakelijk

Voertuigvolgsysteem SCM Klasse 4 en 5

De Mi50/MiBlock is een volledig VbV/SCM gecertificeerd voertuigvolgsysteem en biedt vele mogelijkheden voor optimale voertuigbeveiliging. Optioneel ook voor rittenregistratie met het keurmerk Ritregistratiesystemen (Stichting Keurmerk RRS). Het systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen via het Moving Intelligence Platform en de MiApp.

Geïmporteerde auto

Bij sommige geïmporteerde auto’s ontbreekt een goedgekeurde startonderbreker. In dat geval wordt de startonderbreker van het Voertuigvolgsysteem als basisbeveiliging SCM Klasse 1 gecertificeerd. De Startonderbreker blokkeert dan altijd totdat de Active Tag is gedetecteerd.

Er wordt dan ook een 2e Active Tag bijgeleverd en een 2e lederen etui. En er wordt een extra SCM Certificaat gemaakt voor de basisbeveiliging SCM Klasse 1.

Inbraakalarm

Voor Klasse 5 moet er een inbraakalarm aanwezig zijn waarmee de koppeling kan worden aangelegd. Als er geen alarm aanwezig is, dan blijft de hoogst mogelijke beveiligingsklasse dus Klasse 4.

Prijzen

De bedragen zijn inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Product / dienst Prijs
Mi50/MiBlock VbV/SCM systeem | SCM klasse 4 € 879,- (adviesprijs €1028,-)
Mi50/MiBlock VbV/SCM systeem | SCM klasse 5 € 979,- (adviesprijs  €1129,-)
Abonnementstarief € 24,20 per maand o.b.v. 12 maanden
Activatiekosten € 30,25

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 31-12-2024. Bij alle getoonde prijzen is het SCM certificaat inbegrepen.

Contact met Moving Intelligence

Ga naar de site van Moving Intelligence voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.