Voertuigvolgsysteem – Zicht preventieservice

Wilt u uw voertuig goed beveiligen volgens de gestelde verzekeringseis? Of is het een uw eigen wens. Onze partner Moving Intelligence helpt u graag en biedt hiervoor diverse Kiwa SCM gecertificeerde mogelijkheden.

Over Moving Intelligence

Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Belangrijk, want u hecht waarde aan wat u heeft. Aan alles dat rijdt, vaart, vliegt of vervoerd wordt.

We doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Moving Intelligence brengt uw wereld in beweging onder controle. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Zo volgt, beheert en bewaakt u wereldwijd alles dat beweegt. En wordt er toch iets van u gestolen, halen wij het persoonlijk terug. Letterlijk.

We doen dit al bijna 20 jaar. En elke dag, elk jaar dat we bestaan, voegen we innovatie toe aan onze diensten en producten. Daarom zijn we marktleider in het toevoegen van controle aan alles wat beweegt. Dat doen we omdat onze technologie mensen rustiger laat slapen en bedrijven efficiënter laat werken.

Voertuigvolgsysteem – Preventieservice – Zakelijk

Voertuigvolgsysteem

De Mi50/MiBlock is een volledig VbV/SCM gecertificeerd voertuigvolgsysteem en biedt vele mogelijkheden voor optimale voertuigbeveiliging. Optioneel ook voor rittenregistratie met het keurmerk Ritregistratiesystemen (Stichting Keurmerk RRS). Het systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen via het Moving Intelligence Platform en de MiApp.

Prijzen

  • Mi50/MiBlock VbV/SCM systeem | klasse ’Voertuigvolgsysteem’ € 849,- (i.p.v. € 997,-)
    Abonnement bedraagt € 21,72 per maand
  • Mi50/MiBlock VbV/SCM systeem | klasse ’Voertuigvolgsysteem’ incl. koppeling klasse 3  € 949,-
    Abonnement bedraagt € 21,95 per maand

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Let op! Deze prijs is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2023.

Contact met Moving Intelligence

Ga naar de speciale Zicht-pagina op de site van Moving Intelligence voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.