Asbestonderzoek – Zicht preventieservice

Gebouwen die vóór 1994 gebouwd zijn, kunnen asbest bevatten. Het inademen van vrijgekomen asbestvezels kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Gelukkig zijn de risico’s op blootstelling aan asbest prima te beheersen. Door feitelijk te onderzoeken waar het asbest zit en de maatregelen te nemen die nodig zijn om veilig te kunnen wonen of werken in het gebouw.

Over SGS Search

SGS Search inspecteert, analyseert en adviseert de gebouwde omgeving. Met onderzoek naar de feiten, praktisch en haalbaar advies en projectmanagement bij de uitvoering. En met focus op de vakgebieden asbest, milieu, bodem, veiligheid, bouwkwaliteit, energie en duurzaamheid.

Muur onderzocht naar asbest – Preventieservice – Zakelijk

Asbestonderzoek

Tijdens een asbestinventarisatie onderzoekt de inspecteur het hele gebouw op de aanwezigheid van asbest, en neemt materiaalmonsters als dat nodig is. Daarop volgt onderzoek in een van de geaccrediteerde laboratoria van SGS Search. Deze analyse kan ook op locatie worden uitgevoerd, waardoor opdrachtgevers snel over de feiten kunnen beschikken.

Vervolgens presenteren we de onderzoeksresultaten in een heldere rapportage met praktische adviezen. Het asbestinventarisatierapport bevat informatie over de locatie, de soort en de hoeveelheid asbesthoudende materialen. Verder geeft het rapport de urgentie van handelen, het plan van aanpak en een bijbehorende kostenindicatie van de sanering aan.

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 10% korting.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2023.

Contact met SGS Search

Preventieservice - overige - asbestonderzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.