Legionella-onderzoek – Zicht preventieservice

De legionellabacterie kan de veteranenziekte of een longontsteking veroorzaken. Vooral ouderen of mensen met een zwakkere gezondheid lopen een verhoogd risico op besmetting. Grondig legionella-onderzoek geeft inzicht in de risico’s en aandachtspunten.

Over SGS Search

SGS Search inspecteert, analyseert en adviseert de gebouwde omgeving. Met onderzoek naar de feiten, praktisch en haalbaar advies en projectmanagement bij de uitvoering. En met focus op de vakgebieden asbest, milieu, bodem, veiligheid, bouwkwaliteit, energie en duurzaamheid.

Legionella onder microscoop – Preventieservice – Zakelijk

Legionella-onderzoek

Het belang van een gezond binnenklimaat in een gebouw is evident: daar zullen koper en verkoper – huurder en verhuurder – het snel over eens zijn. Om een compleet beeld van de in het gebouw aangetroffen situatie te krijgen, is onderzoek noodzakelijk. Legionella-onderzoek is dan ook vaak onderdeel van aan- en verkoopinspecties. De legionellabacterie gedijt goed in een vochtige, warme omgeving. Whirlpools in zwembaden, sauna’s, bevochtigingsinstallaties en waterleidingsystemen zijn daarom extra kwetsbaar.

In een legionella-onderzoek neemt de specialist van SGS Search enkele watermonsters, die vervolgens worden onderzocht in ons eigen onafhankelijke laboratorium.

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 10% korting.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2023.

Contact met SGS Search

Preventieservice - overige - legionella onderzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.