Ongediertebestrijding – Zicht preventieservice

Tijdens het vervoer of de opslag van uw handelswaar is het voorkomen van risico’s door insectenbesmetting essentieel. Met fumigatie- en ongediertebestrijdingsdiensten kunt u risico’s voorkomen en schade door insectenbesmetting tijdens vervoer en opslag van uw handelswaar beperken.

Over SGS Search

SGS Search inspecteert, analyseert en adviseert de gebouwde omgeving. Met onderzoek naar de feiten, praktisch en haalbaar advies en projectmanagement bij de uitvoering. En met focus op de vakgebieden asbest, milieu, bodem, veiligheid, bouwkwaliteit, energie en duurzaamheid.

Busje met etenswaren – Preventieservice – Zakelijk

Ongediertebestrijding

Als wereldleider op het gebied van ongediertebestrijding en fumigatie bieden wij u ongeëvenaarde ervaring en zeer gespecialiseerd personeel. Wij adviseren u over de beste beschikbare technieken en procedures die u kunt gebruiken om tegemoet te komen aan uw behoeften en aan alle richtlijnen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en regelgeving.

Met ons unieke, wereldwijde netwerk kunnen onze deskundige, mobiele teams u bovendien op elk gewenst moment een snelle, betrouwbare service bieden.

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 10% korting.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2023.

Contact met SGS Search

Preventieservice - overige - ongediertebestrijding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.