Zicht neemt verzekeringsportefeuilles van Assurantiekantoor Nobel B.V. over

Per 1 januari 2022 zijn de klanten van Assurantiekantoor Nobel klant van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs.

Assurantiekantoor Nobel

Assurantiekantoor Nobel heeft na 85 jaar besloten het bedrijf op te heffen en hun verzekeringsportefeuilles over te dragen. Nobel is een familiebedrijf dat persoonlijk contact enorm belangrijk vindt. Bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs vond Nobel een partij die klanten met dezelfde passie en persoonlijke benadering bedient.

Assurantiekantoor Nobel B.V. – Overname – Zicht adviseurs
Remco Baten – commercieel directeur Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Ik ben enorm verheugd dat wij als Zicht zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringsportefeuille van Nobel hebben overgenomen. Bij Zicht hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Bij de eerste gesprekken met de heren Nobel bleek al snel dat we dezelfde benadering hanteren als Assurantiekantoor Nobel. Mede daarom was de klik er snel en was de overname van de portefeuille een zeer vlot en aangenaam proces

Remco Baten

commercieel directeur
Remco Baten – commercieel directeur Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Remco Baten

commercieel directeur

Vlekkeloze integratie

De klanten van Nobel zijn eind december geïnformeerd dat hun verzekeringen zijn overgenomen door Zicht. Hierbij heeft Zicht gelijk laten zien dat persoonlijk contact belangrijk is, door alle klanten vanaf het begin te voorzien van een eigen contactpersoon bij Zicht.

Groei

In juli 2021 kondigde Zicht de voorgenomen overname van InComfort Assuradeuren aan. Deze overname is per 1 januari 2022 een feit. Beide overnames passen in de strategie van Zicht om te groeien met overnames die passend zijn bij het DNA van Zicht.