Ook kennismaken met Zicht

Plan een kosteloos 10-minutengesprek

De ondernemers die aan het woord komen in de videopodcast-serie Zicht op Zaken zijn allemaal klanten van Zicht. Ze hebben meerdere malen per jaar contact met hun zakelijk risicoadviseur. Dan bespreken ze bijvoorbeeld waar de ondernemers tegenaan lopen, wat de plannen zijn, maar ook de wensen. Op deze manier kunnen ze doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Wilt u ook kennismaken met Zicht? Maak dan een afspraak voor een kosteloos telefonisch 10-minutengesprek.

  • Natuurlijk kunnen we met één druk op de knop een offerte voor u maken als u enkele gegevens aanlevert. Maar het gaat bij Zicht om meer dan alleen maar cijfertjes. Daarom maakt onze risicoadviseur graag tijd om telefonisch in 10 minuten het specifieke risico in uw situatie te bespreken. Tijdens deze korte analyse krijgt u een indicatie in wat u wel en niet goed geregeld heeft. Is er meer tijd nodig? Dan plannen we een vervolgafspraak. Eventueel ook om andere risico’s te bespreken. Zo kunt u bewustere keuzes maken op het gebied van verzekeren.
  • Bent u MKB’er en heeft u medewerkers? Dan is dit 10-minutengesprek de perfecte manier om kennis te maken met Zicht en een indicatie te krijgen van wat u wel en niet goed geregeld heeft. En dat in slechts 10 minuten.
  • In 10 minuten kunnen we natuurlijk niet uw gehele situatie bespreken. Daarom kiest u bij het plannen van de afspraak voor een bepaald onderwerp. Hierbij heeft u de keuze uit onderwerpen die tijdens de verschillende podcasts aan bod komen. Tijdens het gesprek krijgt u een indicatie in wat u wel en niet goed geregeld heeft bij dat specifieke onderwerp. Natuurlijk kan er gekozen worden om een vervolggesprek te plannen. Eventueel ook om andere risico’s te bespreken.

Deze functionaliteit werkt niet in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser.

Deze functionaliteit werkt niet op mobiel en tablet. Bekijk deze pagina op uw laptop of computer.

Er ging iets mis met het ophalen van dit formulier. Probeer de link in uw e-mail(nieuwsbrief) opnieuw.