ZP Zaken

ZP Zaken - Welkom bij Zicht!

Als adviserend bedrijf kunt u te maken krijgen met beroepsfouten. Ook in de ICT-branche. Bijvoorbeeld door een vergissing of het geven van een onjuist advies. Uw opdrachtgever kan hierdoor voor kosten komen te staan waarvoor u aansprakelijk gesteld kan worden. U heeft als deelnemer van ZP Zaken uw beroepsaansprakelijkheid geregeld. Dat noemen wij gelukkig geregeld!
Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Arbeidsongeschiktheid is een ander groot risico

Door een ongeval of een ziekte kunt u arbeidsongeschikt raken. Als ondernemer kunt u dan geen aanspraak maken op uitkeringen van een werknemersverzekering.

Om inkomensterugval te beperken heeft u een aantal mogelijkheden:
Anw-hiaatverzekering - Zicht adviseurs

Wat levert een advies van Zicht op?

BedrijfsRisicoScan

Met onze kosteloze BedrijfsRisicoScan heeft u in één oogopslag zicht op uw verzekerbare risico’s. Via ZP Zaken kunt u terugvallen op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Maar wat heeft u zelf geregeld? Sluiten uw huidige verzekeringen nog wel aan op uw situatie en wensen? Of is het nodig uw verzekeringen aan te passen? Kan het beter qua voorwaarden en premie? Onze BedrijfsRisicoScan geeft u alle antwoorden.

Goed om te weten

  • U ontvangt kosteloos een BedrijfsrisicoScan t.w.v. € 450,-.
  • U heeft altijd contact met een adviseur met kennis van uw branche.
  • U krijgt onafhankelijk advies over uw zakelijke en privé-verzekeringen.
  • U krijgt een passende verzekeringsoplossing.
  • We beheren uw verzekeringen en ondersteunen u bij alle vragen of schades.

Iets níet verzekeren is ook een oplossing

Ons uitgangspunt: verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico.

Wij kijken hier bewust naar en adviseren u hierover, ook dat is een vak.

Wat is onze werkwijze?

U kunt zelf kiezen welke manier van dienstverlening u kiest. U kunt kiezen voor een afspraak met een zakelijk adviseur via de webcam. Dit heet eigentijdsadvies. Of er komt een zakelijk adviseur bij u thuis. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Benieuwd of u het goed geregeld heeft?

Heeft u geen tijd, kennis of zin om uw verzekeringszaken zelf te regelen? En wilt u wel passend verzekerd zijn? Neem dan contact op met ons. Maak meteen een afspraak voor een gratis scan van uw risico’s via zpzaken@zichtadviseurs.nl

Wij adviseren u graag


  • Vrijblijvend eerste gesprek
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat