Welkom bij Zicht volmachtbedrijf

Wie is Zicht volmachtbedrijf?

Zicht volmachtbedrijf is een 100% dochter van Zicht B.V en daardoor ook onderdeel van NN Group. Het volmachtbedrijf accepteert en administreert verzekeringspolissen namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Ook de schadeafhandeling gebeurt onder verantwoordelijkheid van Zicht volmachtbedrijf. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) voldoet Zicht volmachtbedrijf aan de eisen van een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Wat houdt de samenwerking tussen Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en Zicht volmachtbedrijf in?

Zicht volmachtbedrijf werkt exclusief voor Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Samen hebben we een verzekeringspakket samengesteld met uitstekende voorwaarden voor een aantrekkelijke prijs. De schadeverzekeringen die we aan onze particuliere klant aanbieden, worden zo veel mogelijk ondergebracht bij Zicht volmachtbedrijf. Pas als deze oplossing niet bij u past, kiezen we voor andere aanbieders. Voor onze zakelijke klanten vergelijken we het aanbod van het volmachtbedrijf altijd met producten van andere aanbieders. Ook dan kiezen we samen voor de beste oplossing.

Conflicterende belangen

Doordat medewerkers van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs werkzaamheden verrichten voor zowel Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs als Zicht volmachtbedrijf B.V. kan het gebeuren dat een zogenaamde conflicterende situatie ontstaat tussen het uitvoeren van de functie bij beide bedrijven. In dat geval volgen we een aantal specifieke stappen. Deze kunt u hier terugvinden.

Logo NVGA – Volmachtbedrijf

Zicht volmachtbedrijf B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Zij voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van haar dienstverlening voor u gewaarborgd.

Heeft u een vraag?

Als uw vraag heeft kunt u contact opnemen met uw adviseur van Zicht. Deze persoon is namelijk op de hoogte van uw situatie en daarom uw eerste aanspreekpunt voor advies over uw verzekeringen of het melden van een schade. Uiteraard kunt u ook het contactformulier gebruiken om uw vraag te stellen. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen reageren. Deze reactietermijn geldt voor:
• Het beantwoorden van informatieverzoeken over bestaande en nieuwe verzekeringen.
• Het accepteren van een nieuwe verzekering en het wijzigen of opzeggen van een bestaande verzekering.
• Het verstrekken van verzekeringstechnische documenten, zoals een polis.
• De behandeling en uitkering van uw schade.
• De behandeling van uw klacht.
Bij een onvoorziene calamiteit, zoals storm of ander natuurgeweld, kan het gebeuren dat het ons niet lukt om binnen 10 werkdagen te reageren. In dat geval laten wij u weten wanneer u wel een reactie van ons kunt verwachten.

Gert Timmermans – Zicht adviseurs

Als huisverzekeraar denken wij met u mee over passende oplossingen voor uw schadeverzekeringen en een snelle, klantgerichte schadeafhandeling.

Gert Timmermans

directeur operations
Gert Timmermans – Zicht adviseurs

Gert Timmermans

directeur operations

Zicht volmachtbedrijf

Europalaan 28-C
5232 BC ’s-Hertogenbosch
[email protected]

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
Telefoonnummer voor acceptatie en schadebehandeling:
088-020 93 03

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

U betaalt bij dit telefoonnummer uw gebruikelijke beltarief voor gesprekken naar vaste nummers. 

Maatschappijen

De verzekeringsmaatschappijen waar wij volmacht van hebben zijn:

Logo’s maatschappijen – Zicht volmachtbedrijf