Welkom bij Zicht volmachtbedrijf

Wie is Zicht volmachtbedrijf?

Zicht volmachtbedrijf is een 100% dochter van Zicht B.V en daardoor ook onderdeel van NN Group. Het volmachtbedrijf accepteert en administreert verzekeringspolissen namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Ook de schadeafhandeling gebeurt onder verantwoordelijkheid van Zicht volmachtbedrijf. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) voldoet Zicht volmachtbedrijf aan de eisen van een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Wat houdt de samenwerking tussen Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en Zicht volmachtbedrijf in?

Zicht volmachtbedrijf werkt exclusief voor Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Samen hebben we een verzekeringspakket samengesteld met uitstekende voorwaarden voor een aantrekkelijke prijs. De schadeverzekeringen die we aan onze particuliere klant aanbieden, worden zo veel mogelijk ondergebracht bij Zicht volmachtbedrijf. Pas als deze oplossing niet bij u past, kiezen we voor andere aanbieders. Voor onze zakelijke klanten vergelijken we het aanbod van het volmachtbedrijf altijd met producten van andere aanbieders. Ook dan kiezen we samen voor de beste oplossing.

Conflicterende belangen

Doordat medewerkers van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs werkzaamheden verrichten voor zowel Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs als Zicht volmachtbedrijf B.V. kan het gebeuren dat een zogenaamde conflicterende situatie ontstaat tussen het uitvoeren van de functie bij beide bedrijven. In dat geval volgen we een aantal specifieke stappen. Deze kunt u hier terugvinden.

Logo NVGA – Volmachtbedrijf

Zicht volmachtbedrijf B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Zij voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van haar dienstverlening voor u gewaarborgd.

Gert Timmermans – Zicht adviseurs

Als huisverzekeraar denken wij met u mee over passende oplossingen voor uw schadeverzekeringen en een snelle, klantgerichte schadeafhandeling.

Gert Timmermans

directeur operations
Gert Timmermans – Zicht adviseurs

Gert Timmermans

directeur operations

Zicht volmachtbedrijf

Europalaan 28-C
5232 BC ’s-Hertogenbosch
info@zichtvolmachtbedrijf.nl

Telefoonnummer acceptatie volmacht:
010-272 42 67

Telefoonnummer schadebehandeling volmacht:
088-020 93 03

Maatschappijen

De verzekeringsmaatschappijen waar wij volmacht van hebben zijn:

Logo’s maatschappijen – Volmachtbedrijf