Het is (bijna) zomer...

... en dat betekent fietsweer! De gemiddelde aanschafprijs van een fiets is het afgelopen jaar gestegen. Heeft u ook een nieuwe fiets gekocht? Het kan verstandig zijn om deze te verzekeren. 
Snel een:
Verbouwen - Zicht adviseurs

Recentelijk verbouwd?

Afgelopen jaar is Nederland massaal aan het verbouwen geslagen. Vooral eigenaren hebben hun woning verbouwd. Uit onderzoek blijkt dat 36% van de woningeigenaren na een grote verbouwing niet naar de opstalverzekering kijkt. Dat is een risico! Een verbouwing moet u altijd melden, ook als u garantie tegen onderverzekering hebt. Als u een verbouwing niet meldt, kan dit problemen geven bij een eventuele schade. Mogelijk krijg u niet het gehele bedrag uitgekeerd.
Neem contact op
zo bent en blijft u gelukkig verzekerd

Onze merken zijn onder andere:

Op Hemelvaartsdag zijn onze kantoren gesloten. Bij spoed zijn wij wel bereikbaar op onze reguliere telefoonnummers. Fijne Hemelvaartsdag!

Gelukkig geregeld


Wij helpen u bij het maken van bewuste keuzes rond financiële risico's. Dat doen we met persoonlijk advies en financiële producten die exact aansluiten bij de fase van uw leven. Daarmee kunt u zich richten op de dingen waar het leven écht om draait. Of dat nou aangenaam wonen is of ondernemen met passie.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
1016 beoordelingen
Wij werken samen met bijna alle
grote aanbieders van hypotheken.
We vinden altijd een hypotheek die bij u past!
Hypotheekadvies
John Slot - Zicht adviseurs
John Slot
hypotheekadviseur