Doorlopende reisverzekering

Zorgeloos op vakantie met de doorlopende reisverzekering

Op vakantie, een weekendje weg of een dagje naar het buitenland, dan wilt u lekker genieten en niet aan uw verzekering denken. Bij Zicht adviseurs kunt u vertrouwen op een onafhankelijk advies, top dekking en een snelle schadeafhandeling. U kiest zelf de reisverzekering die het best bij u past. Bel of app ons en laat onze deskundige adviseurs u helpen, of vraag online een offerte aan.
Bel 088-020 93 03
direct een adviseur spreken

Kies voor Zicht adviseurs

 • Persoonlijk en onafhankelijk advies. 
 • Klanten waarderen ons met een 8.7
 • Onze verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.
 • Tot 10% korting met het Zicht privépakket.

Wat dekt de doorlopende reisverzekering?

Wat er precies verzekerd is, verschilt per verzekeringsproduct. Vraag onze adviseur om advies welke reisverzekering het beste bij u past. U kiest zelf welke rubrieken u wilt meeverzekeren.

Te verzekeren rubrieken

Goed om te weten

 • Medische kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt zijn wél meeverzekerd in de rubriek Geneeskundige kosten van de doorlopende reisverzekering.
 • U kunt kiezen uit Europa- of Werelddekking.
 • De hulpcentrale is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.
 • Onze opzegservice maakt overstappen naar Zicht heel eenvoudig.

Vakantietips

Hoe kunt u schade voorkomen? En als u dan toch schade krijgt op vakantie, wat dan?
Shelton Klas  - Zicht adviseurs
Boekt u los uw vlucht, huurauto en vakantiehuis? Kijk dan of u dekking heeft voor de zogenaamde samengestelde reis.
Shelton Klas  - Zicht adviseurs

Shelton Klas

adviseur particulieren

Wij regelen het voor u


 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur

Gebruikt u MijnZicht al?


Uw verzekeringen inzien en schades melden kunt u 24/7 zelf via MijnZicht.

Annuleringsverzekering

Onverwacht uw vakantie annuleren of afbreken? De annuleringsverzekering zorgt voor zekerheid.

Globetrotter verzekering

De Globetrotter verzekering is ideaal als u van plan bent om langere tijd naar het buitenland te gaan.

Schox duikverzekering

Bent u recreatieduiker of ondernemer in de duikbranche? Kies dan voor Schox.

Op wintersport?

Gaat u op wintersport? Check dan uw doorlopende reisverzekering. Wintersportdekking en pechhulp is namelijk niet standaard meeverzekerd.

Wat is er verzekerd met wintersportdekking?

Ski- of snowboarduitrusting, lessen en skipas zijn dan verzekerd. Maar ook hulp bij een noodsituatie op de piste. Dit is niet alleen vervelend, maar het kost ook behoorlijk wat geld. Alleen met een wintersportdekking zijn deze kosten gedekt. Hetzelfde geldt voor een vervroegde terugkeer (met een gipsvlucht) naar Nederland.
Schox wintersport checklist

Pechhulp op vakantie

Eén op de vijf automobilisten krijgt op vakantie in het buitenland te maken met autopech. U kunt hiervoor de aanvullende dekking 'hulp en huur vervoermiddel' afsluiten. Dat is niet nodig als uw autoverzekering pechhulp in het buitenland dekt, of als u een aparte pechhulpservice heeft.
Reisverzekering - Zicht adviseurs

Veilig op reis met onze preventietips

Het afsluiten van een reisverzekering geeft een veilig gevoel. Maar voorkomen van schade, diefstal of verlies is natuurlijk het best. Met onze preventietips gaat u goed voorbereid op reis.

Schade op vakantie, wat nu?

Hopelijk krijgt u er nooit mee te maken, maar wat te doen als u toch een schade krijgt op vakantie? Wij maakten een overzicht van de meest voorkomende vakantieschades en de bijbehorende acties.
Ook interessant

Korting op deze verzekering?

Sluit deze verzekering af in het Zicht privépakket. Dan krijgt u korting oplopend tot 10%.

Regel het zelf
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
948 beoordelingen
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Waarom moet ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?
  Een doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger dan ‘losse’ reisverzekeringen. Bovendien bent u zo ook verzekerd als u tussendoor eens een weekendje weg gaat of een dagje in België of Duitsland gaat winkelen. De doorlopende reisverzekering dekt onder andere de schade van reisongevallen, verlies en diefstal van bagage en vervangend vervoer bij autopech. U kunt ook een doorlopende annuleringsverzekering als extra dekking afsluiten.
 • Zijn wintersport en bijzondere sporten ook meeverzekerd op mijn reisverzekering?
  Ja, bij sommige maatschappijen zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Bij andere kunt u ze apart bijsluiten.
 • In welke landen ben ik verzekerd?
  Is er op het polisblad 'Europa dekking' aangegeven? Dan is het dekkingsgebied Europa inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en de niet-Europese landen aan de Middellandse zee. In andere gevallen bent u verzekerd in landen over de hele wereld.
 • Kan ik mijn reis annuleren bij een natuurramp?
  Heeft er zich een natuurramp voorgedaan op uw vakantiebestemming? Neem dan eerst contact op met het ministerie van Buitenlandse Zaken op telefoonnummer +31 247 247 247 of via de BZ Reis-app. Ga ook na of uw reisorganisatie is aangesloten bij het calamiteitenfonds, vaak kunt u voor reisaanpassingen via dit fonds een vergoeding krijgen. Wilt of kunt u niet meer op vakantie door een natuurramp zoals een aardbeving? De standaard annuleringsverzekering biedt dan helaas geen dekking. Als u een all-risk dekking heeft dan bent u wél verzekerd en krijgt u een vergoeding tot 75% van de annuleringskosten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
 • Door een staking bij de luchtvaartmaatschappij gaat mijn vakantie niet door. Krijg ik een vergoeding van de annuleringskosten?
  De vervoerder zal in dit geval altijd zelf een oplossing moeten bieden voor de gemaakte ticketkosten. Gebeurt dit niet en heeft u een standaard kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering? Dan valt staking van een vervoersmaatschappij helaas niet onder de dekking. Heeft u all-risk dekking? Dan krijgt u wel een vergoeding. Dit is tot 75% van de annuleringskosten van uw ticket.  Of annuleringskosten van andere onderdelen van de reis, zoals uw hotel of huurauto, ook vergoed worden hangt ervan af of u samengestelde reisdekking heeft en wanneer u uw reis geboekt heeft. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.