Meer grip op jouw bedrijfsrisico’s? 

Onze adviseur analyseert jouw situatie, zodat jij bewustere keuzes kan maken. Plan daarom nu een vrijblijvend en kosteloos 10-minutengesprek!
Snel een:
homepage artikel ratinginstituut 2020

Zicht in top 3 landelijke kwaliteitsrating!

Wij zijn trots! Want Zicht staat in de top 3 van de kwaliteitsrating die opgesteld is door het onafhankelijke Ratinginstituut Financieel Dienstverlener (RiFD). Ze hebben bij 8.000 financiële dienstverleners de service, professionaliteit en advieskwaliteit getoetst.

Onze merken zijn onder andere:

Gelukkig ondernemen


Wij helpen u bij het maken van bewuste keuzes rond financiële risico's. Dat doen we met persoonlijk advies en financiële producten die exact aansluiten bij de fase van uw leven. Daarmee kunt u zich richten op de dingen waar het leven écht om draait. Of dat nou aangenaam wonen is of ondernemen met passie.

Iets níet verzekeren is ook een oplossing

Ons uitgangspunt: verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico.
Wij kijken hier bewust naar en adviseren u hierover, ook dat is een vak.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen

Uw pensioen is onze zorg

Risico’s horen bij het ondernemerschap. Maar wilt u ook nog risico lopen als u niet meer werkt? Of kiest u dan voor zekerheid. Als DGA, freelancer, zzp’er of zelfstandige met een zaak bouwt u niet automatisch via een werkgever pensioen op.

Onze specialismen

Onze adviseurs zijn all-round experts op het gebied van verzekerbare risico’s. In sommige bedrijfstakken of branches hebben we echte specialisten rondlopen. Adviseurs met kennis en jarenlange ervaring van de branche en een hart voor uw vak.
Met onze BedrijfsRisicoVerkenner krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.
Alles over de BedrijfsRisicoVerkenner >
Monique Perey - Zicht adviseurs
Monique Perey
manager zakelijk advies