Waarmee kunnen we u helpen?

Wijziging doorgeven
Schade melden
Contact opnemen
Auto sleutel ontgrendeld auto alarm – Bedrijfsautoverzekering – Zakelijk

Diefstal door hacking

Niet alleen (bedrijfs)computers worden gehackt. Ook bij (bedrijfs)auto’s kan dit gebeuren. In de praktijk worden we steeds vaker geconfronteerd met auto’s die op deze manier worden gestolen of zonder sporen van inbraak worden leeggeroofd.

Hoe gaan hackers te werk? En wat kunt u hier zelf aan doen?

We werken samen met bijna alle maatschappijen

Bij Zicht werken we samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Zo vinden we samen het product dat precies op uw bedrijf en behoefte aansluit.

Met wie werken wij samen? >

Goed om te weten

Doe de preventie-herfstcheck | Blog

Klimaatveranderingen en extreem weer. We kunnen er niet meer omheen. Denkt u ook weleens na wat de gevolgen van ‘extreme neerslag’ voor uw gebouw kunnen zijn?

Lees de blog van Jarl >

BedrijfsRisicoVerkenner – de risicostatus van uw bedrijf

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Met de BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht adviseurs krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.

Lees verder >

Verzekeren is niet altijd de beste oplossing.

Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Een oplossing kan ook zijn het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico. Wij kijken hier kritisch naar en geven u advies.

Lees verder >

Klantwaardering vijf sterren – zakelijk
clover

Trots op onze klantwaardering

Ik ben trots op de klantwaardering. Dat is waar we het voor doen. Dat noemen we gelukkig geregeld!

Auto Draft 2
Remco Baten
directeur zakelijk en particulier

Gelukkig geregeld

We helpen u bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door uw wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Dit doen we met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van uw leven. Zo kunt u zich richten op de dingen waar het in uw (bedrijfs)leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
776 beoordelingen