Coronavirus en uw verzekeringen

Het coronavirus beheerst het nieuws op dit moment. We krijgen hier ook veel vragen over van onze klanten. Heel begrijpelijk! We hebben de veelgestelde vragen op een rij gezet.
Snel een:
Blog werkgeversaansprakelijkheid verkeer 

Blog | Werkgeversaansprakelijkheid voor personeel in het verkeer

In dit blog wil ik graag aandacht besteden aan aansprakelijkheid voor jouw personeel in het verkeer. Het lijkt misschien een simpel risico. Maar als je inzoomt op het risico, dan merk je dat het er op detailniveau bijzonder geraffineerd aan toe kan gaan. Ik licht dit graag aan jullie toe aan de hand van een praktijkvoorbeeld.
Lees ons nieuwste blog >
door adviseur Remco Louwrink

Onze merken zijn onder andere:

Op 1 juni zijn onze kantoren gesloten. Bij spoed kunt u ons wel bereiken op 088-020 93 03.
Ook onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Onze kantoren in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Groningen en Huis ter Heide zijn gesloten. Uiteraard blijven we telefonisch en via e-mail bereikbaar voor u. De wachttijd aan de telefoon kan langer zijn dan normaal. Is het geen spoed? Dan kunt u ons een e-mail sturen of gebruik maken van MijnZicht.

Gelukkig ondernemen


Wij helpen u bij het maken van bewuste keuzes rond financiële risico's. Dat doen we met persoonlijk advies en financiële producten die exact aansluiten bij de fase van uw leven. Daarmee kunt u zich richten op de dingen waar het leven écht om draait. Of dat nou aangenaam wonen is of ondernemen met passie.

Iets níet verzekeren is ook een oplossing

Ons uitgangspunt: verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico.
Wij kijken hier bewust naar en adviseren u hierover, ook dat is een vak.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1710 beoordelingen

Uw pensioen is onze zorg

Risico’s horen bij het ondernemerschap. Maar wilt u ook nog risico lopen als u niet meer werkt? Of kiest u dan voor zekerheid. Als DGA, freelancer, zzp’er of zelfstandige met een zaak bouwt u niet automatisch via een werkgever pensioen op.

Onze specialismen

Onze adviseurs zijn all-round experts op het gebied van verzekerbare risico’s. In sommige bedrijfstakken of branches hebben we echte specialisten rondlopen. Adviseurs met kennis en jarenlange ervaring van de branche en een hart voor uw vak.
Met onze BedrijfsRisicoVerkenner krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.
Alles over de BedrijfsRisicoVerkenner >
Simon Kaandorp - Zicht adviseurs
Simon Kaandorp
adviseur zakelijk