Advies en verzekeringen voor ondernemers in de detailhandel

Consumenten willen hun producten op elk moment van de dag via elk kanaal kunnen kopen. Daarnaast zijn ze door social media, fora en reviewsites beter geïnformeerd dan voorheen. Bijna iedere ‘shoppingtrip’ start online. De consument is veranderd in een expert die dagelijks op de hoogte blijft van het laatste nieuws via online en offline bronnen. Vooral voor jongeren is het gebruik van social media belangrijk: hier bespreken zij laatst aangeschafte producten en geven een waardering voor het product.

Zoë helpt u graag verder

Welke risico’s loopt u?

De adviseurs van Zicht hebben veel kennis en ervaring op het gebied van risico’s die ondernemers in de detailhandel lopen. Strengere wet- en regelgeving op het gebied van productie, grondstoffen en dieren- en mensenwelzijn brengt nieuwe en verhoogde risico’s in het kader van aansprakelijkheid met zich mee. Ook strengere regels over distributie in steden leiden tot risico’s op het gebied van milieuaansprakelijkheid. Daarnaast vormt speelgoed een speciale risicogroep als het gaat om aansprakelijkheid.

Shoptassen in stad – Specialismen – Zakelijk

Voor wie?

Zicht op detailhandel is er speciaal voor iedereen die werkzaam is in de detailhandel. Het maakt hierbij niet uit of het om de food of de non-food sector gaat.

Goed om te weten

  • U krijgt een onafhankelijk advies.
  • U heeft altijd contact met een adviseur met kennis van uw branche.
  • U krijgt een passende verzekeringsoplossing van verschillende A-merken.
  • We beheren uw verzekeringen en ondersteunen u bij alle vragen of schades.
  • Zakelijk en privé.

Man bij groenteboer heeft I-pad vast – Specialismen – Zakelijk

Persoonlijke samenwerking

Als relatie van Zicht krijgt u een eigen risicoadviseur en een serviceteam van gespecialiseerde medewerkers. Zij kennen uw bedrijf door en door. De voordelen merkt u bij schadeafhandeling of als u vragen of wijzigingen heeft. Dat gebeurt efficiënt, effectief en persoonlijk.


Karen Jonker – Zicht adviseurs

Luisteren naar de klant is de basis voor een goed advies.

Karen Jonker

adviseur zakelijk
Karen Jonker – Zicht adviseurs

Karen Jonker

adviseur zakelijk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze adviseurs brengen de risico’s die u loopt graag voor u in kaart. Ze bezoeken uw bedrijf of geven eigentijds advies via webcam. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd adviesrapport (onze BedrijfsRisicoVerkenner) waarin staat omschreven hoe u het beste met de risico’s kunt omgaan; voorkomen (preventie), verminderen of verzekeren. Uiteraard is dit afgestemd op uw bedrijf en uw branche. Om te zorgen dat de gekozen oplossing bij uw bedrijfssituatie blijven passen, spreken we samen af hoe vaak we deze controle uitvoeren.

Online supermarkt app op mobiel – Specialismen – Zakelijk

Neem contact op met onze risicoadviseur

Katrien Wolfert
055-368 34 21
[email protected]

Wij regelen het voor u

  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
685 beoordelingen