Hoe werken we?

Onze zakelijke dienstverlening: advies over risico's en verzekeren

Het spreekt voor zich dat u als zakelijke klant van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs een helder advies mag verwachten dat precies op uw wensen en uw bedrijf is afgestemd. Om deze verwachting waar te maken gaan wij zorgvuldig te werk.
Klant worden bij Zicht? >
dit mag u verwachten
Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Uw risicosituatie in beeld

Eerst brengen wij uw risicosituatie in kaart. Een zakelijk adviseur komt naar u toe voor een uitgebreid gesprek, een rondleiding door uw bedrijf en een analyse van relevante documenten zoals de verzekeringen die u al heeft. Deze gegevens vormen de basis voor een uitgebreide risicoanalyse waarbij we uiteraard ook gebruik maken van onze branchekennis en de actuele marktontwikkelingen.

Gedetailleerd advies

BedrijfsRisicoVerkenner

Na het in kaart brengen van uw risico's krijgt u van ons een gedetailleerd advies over de vraag hoe u in de toekomst het beste met deze risico’s kunt omgaan. In een overzichtelijke rapportage presenteren wij u de resultaten en reiken we oplossingen aan die als doel hebben de risico’s beheersbaar te maken. Deze adviesmethode noemen wij de BedrijfsRisicoVerkenner.

Iets níet verzekeren is ook een oplossing

Ons uitgangspunt: verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Onder oplossingen verstaan wij ook het nemen van preventiemaatregelen of het accepteren van een risico.

Wij kijken hier bewust naar en adviseren u hierover, ook dat is een vak.

Verzekeren van bedrijfsrisico's

Als u ervoor kiest om een risico te verzekeren, dan adviseren wij u over de financiële producten en diensten van een geselecteerd aantal aanbieders.

Onze werkwijze - Zicht adviseurs

Bij deze selectie houden we rekening met: 

  • polisvoorwaarden
  • premie
  • manier van schadeafhandeling
  • onze ervaring

Maatwerk verzekeren voor bedrijven

Sommige risico’s kunnen niet verzekerd worden met een standaard verzekeringsoplossing.   Daarvoor hebben we bij Zicht een beurs afdeling (co-assurantie). Onze beurs specialisten onderhandelen én regelen het zo dat ook die risico’s verzekerd worden! Zo heeft u een maatwerk verzekering die precies past bij uw risico. Maatwerk risico voor onder andere binnenvaart, bouw, transport, voedingssector en productiebedrijven.

Agnes Wagemakers - Zicht adviseurs
Als standaard oplossingen niet passen, dan zoeken we altijd naar een alternatief dat wél bij u past
Agnes Wagemakers - Zicht adviseurs

Agnes Wagemakers

adviseur zakelijk

De opzegservice voor uw zakelijke verzekeringen

Binnenvaart - Zicht adviseurs
Overstappen naar Zicht is heel eenvoudig. Met uw akkoord zeggen wij uw lopende verzekeringen voor u op. U hoeft hier zelf dus niet voor te zorgen. U bent nooit dubbel verzekerd, uw nieuwe verzekeringen bij Zicht gaan namelijk automatisch in nadat uw huidige verzekeringen zijn beëindigd. Dat is gelukkig geregeld!
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
944 beoordelingen

Wij regelen het voor u


  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat

Verzekeringspakket

U kunt verzekeringen ook afsluiten binnen het verzekeringspakket voor ondernemers.
Dan krijgt u korting oplopend tot 10%