Zzp’er, ondernemen zonder risico’s

Zelfstandig ondernemen, een droom voor velen. Als ondernemer loopt u wel meer risico’s, op allerlei vlakken. Wat te doen als u (deels) arbeidsongeschikt wordt, of als u een fout maakt in een ontwerp voor een van uw klanten? Alle risico’s uitsluiten is niet mogelijk, maar u kunt wel preventief maatregelen nemen en u verzekeren tegen de belangrijkste risico’s. Daar helpen wij graag bij. Wij heten niet voor niets risico- en verzekeringsadviseurs.

Zoë helpt u graag verder

Meest voorkomende verzekeringen voor zzp’ers

Wat is de risico status van uw bedrijf?

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Met de BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht adviseurs krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van u als ondernemer.

Hypotheek voor zzp’ers; wat zijn uw mogelijkheden?

Wilt u weten hoeveel u als zelfstandige kunt lenen? Of bent u net gestart en wilt u weten of u wel een hypotheek kunt afsluiten? Wellicht is Nationale Hypotheek Garantie (NHG) een optie. We bespreken hier graag de mogelijkheden met u.

Gelukkig geregeld

We helpen u bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s die u als ondernemer loopt. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door uw wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Dit doen we met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij uw situatie en wensen. Zo kunt u zich richten op de dingen waar het in uw leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld.

We werken samen met bijna alle maatschappijen

Bij Zicht werken we samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Zo vinden we samen het product dat precies op uw leven en behoefte aansluit.

Met wie werken wij samen? >

We regelen het voor u

  • Uw verzekeringen altijd op orde
  • Advies wanneer het u uitkomt
  • Zicht overstapservice
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
691 beoordelingen