Advies en verzekeringsoplossingen voor kringloopbedrijven

U levert dagelijks goederen aan de consument voor persoonlijk gebruik. U staat waarschijnlijk niet dagelijks stil bij de risico’s die u bij deze activiteit loopt. Weet u wat nodig is om dit goed te regelen? Zicht vindt het belangrijk dat de risico’s waar u als ondernemer mee te maken heeft op de juiste manier verzekerd zijn. Wij kunnen een op uw wensen toegesneden dienstenpakket bieden: de BKN mantelverzekering voor kringloopbedrijven.

Zoë helpt u graag verder
Vrouw winkelt in kringloop – Specialismen – Zakelijk

Voor wie?

Zicht op uw Kringloopbedrijf, speciaal voor BKN-leden (branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) biedt een geïntegreerde risicoaanpak die specifiek voor Kringloopbedrijven is ontwikkeld. Deze aanpak is gericht op het voorkomen of verzekeren van risico’s bij uw kringloopbedrijf of kringloopwinkel.

Wat zijn de risico’s?

Uit ervaring blijkt dat een van de grootste risico’s van uw kringloopbedrijf de productaansprakelijkheid is. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijfscontinuïteit.

De oplossing op maat voor BKN-leden

Binnen de aansprakelijkheidsverzekering van de BKN-Mantel is productaansprakelijkheid meeverzekerd. Dit is uitzonderlijk omdat het om de verkoop van tweedehands artikelen gaat. U verkoopt tweedehands goederen en door een fout in een product kan schade ontstaan. De schade aan producten zelf is niet verzekerd. De gevolgschade is onder deze verzekering wel verzekerd. Door deze dekking kunt u zonder zorgen uw producten blijven verkopen en bent u bij schade goed verzekerd.

Altijd gunstige condities

Voor de te verzekeren risico’s, hebben wij een speciaal pakket (BKN-mantelverzekering) ontwikkeld dat de beste dekking geeft tegen de meest gunstige premie. Daarnaast is het erg belangrijk de juiste bedragen te verzekeren. Daarom bieden wij u een gratis waardebepaling aan.

Goed om te weten

 • Pakketkorting op de premie van uw verzekeringen kan oplopen tot 10%
 • Gratis waardebepaling en garantie tegen onderverzekering
 • Verzuimverzekering, zeer gunstig tarief
 • Zeer uitgebreide dekking
 • Eén factuur en geen polis- of administratiekosten voor polissen die binnen het pakket gesloten worden.
 • Gespreide premiebetaling zonder premieopslag voor alle polissen binnen het pakket

 • In geval van schade wordt slechts één keer het hoogste eigen risico ingehouden als meerdere verzekeringen binnen het pakket aangesproken worden
 • Deskundige en snelle schadeafhandeling
 • Speciaal BKN-tarief voor polissen die niet binnen het standaardpakket vallen
 • Hoe meer leden , hoe hoger de korting, tot wel 20%!


De werkwijze van Zicht

Zicht op uw Kringloopbedrijf, speciaal voor BKN-leden kenmerkt zich door een open en persoonlijke samenwerking. U krijgt een eigen risicoadviseur en een serviceteam van gespecialiseerde medewerkers. Zij kennen uw branche door en door. De voordelen merkt u bij schadeafhandeling of als u vragen of correcties heeft. Dat gebeurt efficiënt, effectief en persoonlijk.

Vrouw met doos met spullen in kringloopwinkel – Specialismen – Zakelijk

Aantrekkelijke korting

Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting op de premie van uw verzekeringen. Uw korting kan oplopen tot maximaal 10%.

 

1 verzekering 2 verzekeringen 3 verzekeringen 4 verzekeringen 5 verzekeringen 6 of meer verzekeringen
0% korting 3% korting 5% korting 5% korting 8% korting 10% korting

 

Let op! Niet alle verzekeringen tellen mee bij het bepalen van de hoogte van de korting. En bij sommige verzekeringen krijgt u geen korting op de premie.


Auto Draft 3

Onderverzekering van uw pand, huurdersbelang en bedrijfsuitrusting/inventaris kan bij schade een groot risico zijn voor uw bedrijfscontinuïteit.

Stanley de Jong

adviseur zakelijk
Auto Draft 3

Stanley de Jong

adviseur zakelijk

Waardebepaling en garantie tegen onderverzekering is voor u van belang

Bij onderverzekering is de verzekerde som lager dan de werkelijke waarde. In de wet is bepaald dat een verzekeraar niet tot meer schadevergoeding kan worden verplicht dan het bedrag van de verzekerde som. De wet schrijft ook voor dat de schade-uitkering in dit geval naar evenredigheid moet plaatsvinden.

Om teleurstellingen te voorkomen biedt Zicht u, als BKN-lid, een gratis waardebepaling aan, waarmee u de garantie tegen onderverzekering krijgt. De continuïteit van uw kringloopbedrijf is hierdoor beter beschermd na een schade. Zo kunt u met de BKN-mantelverzekering met een gerust hart blijven ondernemen!

Neem contact op met onze kringloopbedrijf adviseurs

Suzanne Maaskant
076-527 24 61
[email protected]

Stanley de Jong
076-527 24 27
[email protected]

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
685 beoordelingen