Specialisme bouw

Advies en verzekeringen voor ondernemers in de bouw

In 2017 neemt de bouwproductie voor het vierde jaar op rij toe. Toch is eind 2017 de krimp van de recessie nog niet helemaal goed gemaakt. De woningnieuwbouw dreigt te stagneren doordat er te weinig nieuwe bouwvergunningen worden afgeven, al is er in september en oktober 2017 wel sprake van herstel. Door het hoge aantal transacties op de woningmarkt draait de onderhouds- en verbouw sector in de woningbouw recordomzetten. De nieuwe woningeigenaren verbouwen vaak hun nieuwe bezit om het aan hun eigen woonwensen aan te passen.
Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Welke risico’s loopt u?

De adviseurs van Zicht hebben veel kennis en ervaring op het gebied van risico’s die ondernemers in de bouw lopen. Denk aan de voor de hand liggende risico’s zoals CAR-montage of eigen vervoer.
Maar ook bijvoorbeeld de ketenaansprakelijkheidsregeling; wie is er bij samenwerking met een ander bouwbedrijf verantwoordelijk voor welk risico? En dus wie is waarvoor aansprakelijk?

Voor wie?

Zicht op bouw is er speciaal voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector, zoals aannemers en installateurs.
Specialisme bouw - Zicht adviseurs

Persoonlijke samenwerking

Als relatie van Zicht krijgt u een eigen risicoadviseur en een serviceteam van gespecialiseerde medewerkers. Zij kennen uw bedrijf door en door. De voordelen merkt u bij schadeafhandeling of als u vragen of wijzigingen heeft. Dat gebeurt efficiënt, effectief en persoonlijk.

Goed om te weten

  • U krijgt een onafhankelijk advies.
  • U heeft altijd contact met een adviseur met kennis van uw branche.
  • U krijgt een passende verzekeringsoplossing van verschillende A-merken.
  • We beheren uw verzekeringen en ondersteunen u bij alle vragen of schades.
  • Zakelijk en privé.
Specialisme bouw - Zicht adviseurs
Stanley de Jong - Zicht adviseurs
Duurzame inzetbaarheid wordt ook in de bouw een steeds belangrijker thema. Het is essentieel medewerkers fit te houden; voor hunzelf en voor uw bedrijf.
Stanley de Jong - Zicht adviseurs

Stanley de Jong

adviseur zakelijk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze adviseurs brengen de risico’s die u loopt graag voor u in kaart. Ze bezoeken uw bedrijf of geven eigentijds advies via webcam. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd adviesrapport (onze BedrijfsRisicoVerkenner) waarin staat omschreven hoe u het beste met de risico’s kunt omgaan; voorkomen (preventie), verminderen of verzekeren. Uiteraard is dit afgestemd op uw bedrijf en uw branche. Om te zorgen dat de gekozen oplossingen bij uw bedrijfssituatie blijven passen, spreken we samen af hoe vaak we deze controle uitvoeren.

Neem contact op met onze risicoadviseur


Stanley de Jong

076-527 24 27
bouw@zichtadviseurs.nl

Wij regelen het voor u


  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
Ook interessant

Zeer goed

Onze klanten
beoordelen Zicht
gemiddeld met een

8.5 / 10
Gebaseerd op 910 recensies
Veelgestelde vragen