Advies over ondernemersverzekeringen

Als ondernemer denkt u waarschijnlijk vaak aan wat goed is voor uw bedrijf en uw medewerkers. Maar kijkt u ook weleens naar uw eigen situatie? Er komt hopelijk een tijd dat u met pensioen gaat. Kunt u dan hetzelfde uitgavepatroon hanteren? Maar het kan ook anders lopen. U moet er niet aan denken, maar wat gebeurt er met uw inkomen als u arbeidsongeschikt wordt? U uw bedrijf moet beëindigen of erger nog, u op jonge leeftijd overlijdt? Wat zijn de gevolgen voor uzelf, uw partner en/of kinderen? De specialisten van Zicht kunnen dit voor u inzichtelijk maken en de mogelijke oplossingen schetsen. Met die inzichten kunt u bewuste en passende keuzes maken.

Afspraak maken - zakelijk - advies over ondernemersverzekeringen

  • Ja, als MKB-ondernemer wil ik graag advies over mijn ondernemersverzekering(en)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

  • Vul uw gegevens in zodat onze adviseur contact met u op kan nemen.
  • Een verzekering heeft alleen maar waarde als deze aansluit op uw bedrijfssituatie. Daarom maakt onze risicoadviseur graag tijd om telefonisch uw vraag met u door te nemen.
  • Als blijkt dat wij u kunnen helpen bij uw vraagstuk, maken we graag een afspraak voor het vervolggesprek. Onze adviseur komt dan naar u toe zodat op basis van de juiste gegevens de vervolgstappen bepaald kunnen worden.

U kunt hier uitgebreid lezen hoe onze zakelijke dienstverlening is opgebouwd.