Hypotheekadvies nodig?

Neem contact op voor vrijblijvend advies.
088-020 93 77
bel een adviseur

Plan een afspraak >
bel een adviseur

Altijd een hypotheek die bij u past

Een huis kopen of verkopen. Dat zorgt voor spannende momenten. Maar er zijn ook veel zaken om te regelen. Zoals de beslissing over de hypotheek. De juiste keuze is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag met een goed hypotheekadvies.  

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
944 beoordelingen
Hypotheek - Zicht adviseurs

Eerste huis kopen? Hypotheekadvies voor starters

Als starter op de woningmarkt is het niet gemakkelijk om je droomhuis te kunnen kopen. De huizenprijzen stijgen. En er kan steeds minder geleend worden. Een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies is daarom heel belangrijk. Voor een startershypotheek hebben we een voordelig adviestarief van € 1.495,-

De juiste hypotheek bij uw situatie

Wij werken samen met bijna alle grote hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van een uitstekende prijs én kwaliteit. We vinden altijd een hypotheek die bij u past! 


Linda Franzen - Zicht adviseurs
Als u een hypotheek afsluit bent u verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Het is belangrijk dat u deze verzekering afsluit vanaf het moment dat de woning op uw naam staat en niet pas op het moment dat u er in trekt.
Linda Franzen - Zicht adviseurs

Linda Franzen

hypotheekadviseur 

Loopt uw rentevaste periode binnenkort af?

Dan is uw hypotheekverstrekker verplicht om u drie maanden voor de afloop van uw rentevaste periode een brief te sturen met daarin het nieuwe rentevoorstel. Dit is een belangrijk moment voor u om een juiste beslissing te nemen. U gaat weer een nieuwe financiële verplichting aan. Meestal voor meerdere jaren. Laat u daarom op tijd adviseren door één van onze erkend hypotheekadviseurs.

Bel me terug
Pensioen en inkomen echtscheiding hypotheek - Zicht adviseurs

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat

Wat maakt ons advies goed?

Onze adviseurs zijn allemaal erkend hypotheekadviseur. En ze worden voortdurend geschoold zodat hun kennis up-to-date blijft. Ook voldoen ze aan alle eisen die de AFM en de overheid stellen, zodat u verzekerd bent van een goed hypotheekadvies. Wij werken ons advies aan u uit in een overzichtelijk rapport.

Wilt u meer weten over een hypotheekadvies van Zicht of bent u benieuwd naar een berekening van uw maandlasten? Maak een vrijblijvende afspraak.

Annuïteitenhypotheek

Bij een annuïteitenhypotheek betaalt u iedere maand een vast bedrag aan hypotheekrente en aflossing. De verdeling van rente en aflossing wordt zo berekend dat u elke maand gelijke bruto hypotheeklasten heeft. De verhouding tussen rente en aflossing verandert bij een annuïteitenhypotheek echter wel in de loop van de jaren. In de beginjaren van de annuïteitenhypotheek wordt hierdoor hoofdzakelijk rente betaald en slechts weinig afgelost. Aan het einde van de looptijd is de verhouding omgekeerd (veel aflossing en weinig rente). Dit betekent dat uw fiscaal voordeel gedurende de looptijd van de annuïteitenhypotheek daalt. In het begin heeft u namelijk veel renteaftrek, later veel minder. De netto maandlasten stijgen geleidelijk.

Lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek betaalt u iedere maand een vast bedrag voor de aflossing en u betaalt rente over de nog openstaande hypotheekschuld. Uw hypotheekschuld neemt door de aflossingen op de lineaire hypotheek elke maand af waardoor het bedrag dat u aan rente moet betalen op de lineaire hypotheek ook iedere maand lager wordt. De lineaire hypotheek kent in vergelijking met andere hypotheekvormen in het begin hogere lasten, maar heeft over de hele looptijd de laagste netto lasten.

Overbruggingshypotheek

Een overbruggingshypotheek is een tijdelijk financieel overbruggingskrediet voor de periode tussen de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van de oude woning; als u uw overwaarde wilt investeren in de nieuwe woning. Zodra de oude woning is verkocht, lost u de overbruggingshypotheek in één keer af.  

Actuele hypotheekrente

Wat zijn de laagste hypotheekrentes op dit moment? Deze berekening is een indicatie. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Wilt u een berekening die volledig op maat is voor u? Vraag een adviseur welke hypotheekvorm het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen. En hoeveel u verantwoord kunt lenen. We helpen u graag.

hypotheek

Deze rekenmodule werkt niet in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser.

Video: een huis kopen of huren

De woningmarkt is in beweging. De huizenprijzen zijn flink gestegen. De hypotheekrente staat nog op een laag niveau. Maar ook de huurmarkt verandert. Veel huurders krijgen flinke huurverhogingen. De maandlasten voor kopen en huren verschillen steeds minder. Kopen of huren? Wat is slim?
Bel voor een afspraak
vrijblijvend en informatief
Ook interessant
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
944 beoordelingen
Regel het zelf
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Wat zijn de voorwaarden voor NHG op mijn hypotheek?
  Als u een woning koopt, kunt u een hypotheek met NHG garantie afsluiten. Er zijn een aantal voorwaarden voor NHG garantie. 
 • Studieschuld en hypotheek, hoe regel ik dat?
  In het nieuwe leenstelsel krijgen nog meer studenten een studieschuld op het moment van afstuderen. Studenten krijgen bovendien 35 jaar de tijd om deze schuld af te betalen. Door deze lange termijn krijgen veel studenten van nu straks te maken met de situatie van een studieschuld en de wens van het kopen van een huis. Maar is het mogelijk om met  een studieschuld  een hypotheek te krijgen? Lees verder
 • Bij welke kantoren kan ik een afspraak voor hypotheekadvies maken?
  U kunt terecht bij een van onze 17 kantoren in Nederland. Of u kunt thuis online advies via de webcam krijgen. De kantoren vindt u in Aalsmeer, Alkmaar, Apeldoorn, Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerhugowaard, ’s-Hertogenbosch, Huis ter Heide (Zeist), Nederweert, Nijmegen, Nijverdal, Rijswijk, Roermond en Sneek.