Plan een gratis belafspraak over de hypotheek

Wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die u heeft met uw hypotheek? Dat kan! Een eerste gesprek is altijd gratis. Daarna kunt u besluiten om een uitgebreid hypotheekadvies in te winnen.

Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we contact met u op wanneer het u uitkomt.

Plan een gratis belafspraak over de hypotheek
  • In het nieuwe leenstelsel krijgen nog meer studenten een studieschuld op het moment van afstuderen. Studenten krijgen bovendien 35 jaar de tijd om deze schuld af te betalen. Door deze lange termijn krijgen veel studenten van nu straks te maken met de situatie van een studieschuld en de wens van het kopen van een huis. Maar is het mogelijk om met een studieschuld een hypotheek te krijgen? Lees verder
  • Als u een woning koopt, kunt u een hypotheek met NHG garantie afsluiten. Er zijn een aantal voorwaarden voor NHG garantie.
  • U kunt terecht bij een van onze 15 kantoren in Nederland. Of u kunt thuis online advies via de webcam krijgen. De kantoren vindt u in Aalsmeer, Alkmaar, Apeldoorn, Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerhugowaard, ’s-Hertogenbosch, Nederweert, Rijswijk, Roermond, Sneek en Utrecht.