Plan een gratis belafspraak over de hypotheek

Plannen om een woning te kopen of de hypotheek te verhogen? Starter of senior? Of loopt de rentevastperiode binnenkort af en wilt u misschien oversluiten? Vul hieronder uw gegevens in om een gratis eerste gesprek met één van onze hypotheekadviseurs te maken. We kunnen uw hypotheek berekenen, afsluiten en u adviseren!

  • Studieschuld en hypotheek, hoe regel ik dat?
    In het nieuwe leenstelsel krijgen nog meer studenten een studieschuld op het moment van afstuderen. Studenten krijgen bovendien 35 jaar de tijd om deze schuld af te betalen. Door deze lange termijn krijgen veel studenten van nu straks te maken met de situatie van een studieschuld en de wens van het kopen van een huis. Maar is het mogelijk om met een studieschuld een hypotheek te krijgen? Lees verder
  • Wat zijn de voorwaarden voor NHG op mijn hypotheek?
    Als u een woning koopt, kunt u een hypotheek met NHG garantie afsluiten. Er zijn een aantal voorwaarden voor NHG garantie.
  • Bij welke kantoren kan ik een afspraak voor hypotheekadvies maken?
    U kunt terecht bij een van onze 17 kantoren in Nederland. Of u kunt thuis online advies via de webcam krijgen. De kantoren vindt u in Aalsmeer, Alkmaar, Apeldoorn, Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerhugowaard, ’s-Hertogenbosch, Huis ter Heide (Zeist), Nederweert, Nijmegen, Nijverdal, Rijswijk, Roermond en Sneek.