Hypotheek bespaarcheck – besparen op uw hypotheek?

Kunt u besparen op uw hypotheek? Heeft u een hypotheek en wilt u misschien oversluiten? Bereken hier of en hoeveel u mogelijk kunt besparen. Deze berekening is een indicatie. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Wilt u een berekening die volledig op maat is voor u? Zodat u weet wat u kunt besparen op uw hypotheek? Vraag een adviseur om een persoonlijk advies voor een hypotheek met een lagere rente.

Deze functionaliteit werkt niet in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser.

De berekeningen in de hypotheekcheck zijn een indicatie. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs als u een berekening wilt die volledig op maat is voor u. We helpen u graag.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer >

Wij regelen het voor u

  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
Hypotheken
10
Onze klanten geven ons hypotheekadvies gemiddeld een
9,2
74 beoordelingen
  • Dat verschilt sterk per hypotheekverstrekker. Een mogelijke maatregel die hypotheekverstrekkers kunnen nemen, is het uitstellen van betalingen of een verlaging van het maandbedrag. Het gaat dan altijd om tijdelijke maatregelen. Meestal voor een periode van 3 maanden. En er wordt altijd per klant bekeken of zo’n regeling mogelijk is. Op de website van uw hypotheekverstrekker kunt u zien of en welke maatregelen zij hebben genomen.
  • Dat is geen enkel probleem, we kunnen het hele adviestraject online uitvoeren. Daarvoor werkt Zicht met Microsoft Teams. Dit hoeft u niet te downloaden. U kunt gewoon vanuit uw browser deelnemen aan het gesprek, via de link die u van uw adviseur ontvangt.