Zicht zekerheidscheck – passen uw verzekeringen nog bij uw situatie?

Wij vinden het belangrijk dat uw verzekeringspakket op orde is. Daarom gaan we elke twee jaar met u in gesprek. Tijdens dit adviesgesprek kijken we samen of uw verzekeringen nog aansluiten op uw huidige persoonlijke situatie. Er kan in twee jaar tijd namelijk veel gebeuren. Misschien zijn uw kinderen het huis uit, of heeft u net een verbouwing achter de rug. Na het gesprek ontvangt u van ons uw ParticuliereRisicoVerkenner.

Hoe werkt de zekerheidscheck?

Met de Zicht zekerheidscheck krijgt u een duidelijk beeld van hoe u verzekerd bent. Zo zorgen we dat u weet waar u aan toe bent en dat u niet onder- of oververzekerd bent. Wij noemen dat: gelukkig geregeld.

  • We bellen u op om een adviesgesprek in te plannen. Het telefonische adviesgesprek vindt tijdens kantooruren plaats, op een moment dat het u uitkomt.
  • Tijdens het adviesgesprek brengen wij uw persoonlijke situatie en bijbehorende risico’s in kaart.
  • Voor ieder risico bekijkt uw adviseur welke maatregelen u heeft genomen. En welke risico’s u zelf wilt dragen. Uw verzekeringen worden afgestemd op uw wensen en situatie.
  • De adviseur maakt een overzicht van wat jullie tijdens het telefonisch gesprek hebben besproken. Het doel hierbij is dat we u helpen met het maken van bewuste keuzes. Bekijk hier het voorbeeldrapport >  


Klanten zeggen:

“Het is fijn om iedere twee jaar contact met mijn adviseur te hebben over de lopende verzekeringen. Dat geeft me het gevoel dat Zicht geïnteresseerd is in mijn situatie.”

Patricia Peeters-Coolen – Zicht adviseurs

Persoonlijk contact blijven houden met de klant is belangrijk. Dan weet je wat er bij je klant speelt.

Patricia Peeters-Coolen

senior adviseur particulieren
Patricia Peeters-Coolen – Zicht adviseurs

Patricia Peeters-Coolen

senior adviseur particulieren

Wij regelen het voor u

  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
667 beoordelingen