Overlijdensrisicoverzekering berekenen en vergelijken

In deze module berekent u de actuele premie van overlijdensrisicoverzekeringen. U kunt de premie van een nieuwe overlijdensrisicoverzekering berekenen. Of vergelijk uw bestaande overlijdensrisico. In veel gevallen kunt u besparen omdat de tarieven de laatste jaren sterk gedaald zijn.

Deze berekening is een indicatie. Aan de uitkomst kunt u geen rechten ontlenen. Vraag een adviseur om een persoonlijke offerte.

Deze functionaliteit werkt niet in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer >

Wij regelen het voor u

  • U hoeft het niet alleen te doen
  • Direct contact met een adviseur
  • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
646 beoordelingen
  • Een overlijdensrisicoverzekering zorgt voor een uitkering bij overlijden. De nabestaanden kunnen hiermee bijvoorbeeld de hypotheek (voor een deel) aflossen of tijdelijk stoppen met werken om voor de kinderen te zorgen. Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u uw gezin of uw partner financieel beschermen. U verzekert een vast bedrag dat bij overlijden direct wordt uitgekeerd.
  • Een overlijdensrisicoverzekering is voor iedereen die zijn of haar nabestaande(n) wil beschermen tegen de financiële gevolgen van overlijden.
  • Bij een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering blijft het verzekerde bedrag gedurende de hele looptijd gelijk. Dit geldt ook voor de premie. Een gelijkblijvende uitkering is handig als u een risico wilt verzekeren dat gedurende de looptijd niet verandert zoals bijvoorbeeld een gelijkblijvende hypotheekschuld.