Vraag uw persoonlijke oriëntatiegesprek aan!

Bent u benieuwd wat de adviseurs van Zicht voor u kunnen betekenen? Plan dan een oriëntatiegesprek voor onze eerste persoonlijke kennismaking. Tijdens een telefonisch gesprek van ongeveer 10 minuten stellen we ons graag aan u voor, maar zijn we vooral benieuwd naar u en uw onderneming. Welke vragen spelen bij u? Met die informatie kunnen we aan het einde van het gesprek samen bepalen wat voor u de beste vervolgstap is.

Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Waarom een persoonlijk oriëntatiegesprek?

  • Tijd is geld. U bent vooral bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering. Toch ontkomt u er niet aan om soms stil te staan bij bepaalde bedrijfsrisico’s of pensioenvraagstukken. Wij geloven erin dat wij samen in 10 minuten kunnen vaststellen of Zicht u kan helpen met een antwoord of oplossing van uw vraagstuk.
  • Wij waarderen het dat u bereid bent tijd te investeren in dit gesprek. Daarom brengen wij voor dit eerste gesprek geen kosten in rekening. Dat geeft u de vrijheid om aan het einde van het gesprek te bepalen of u wel of geen gebruik wil maken van de dienstverlening van Zicht.
  • Het eerste deel van het gesprek bestaat uit kennismaking. Je kunt natuurlijk maar één keer een goede eerste indruk opdoen. En bepalen of er een eventueel vervolg aan het gesprek gegeven kan worden.
  • Door het stellen van een aantal gerichte vragen ontstaat inzicht in uw vraagstelling. Soms is dat ook de vraag achter de vraag. Op deze manier kunnen we u verder helpen.
  • Vaak is een vraagstuk veel complexer voor het geven van een concreet antwoord. In de meeste gevallen heeft u aan het einde van dit gesprek wel inzicht welke acties ondernomen moeten worden.
  • Geen enkele vraag en situatie is hetzelfde. Maar aan het einde van het gesprek kunnen we u wel aangeven wat voor u de beste vervolgstappen zijn. Als u daarbij kiest voor de dienstverlening van Zicht, dan maken we daarover concrete afspraken. Vaak is dat een afspraak met één van onze adviseurs bij uw bedrijf.

Zicht op Zaken - offerteaanvraag - zakelijk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.